• 18 Μαΐου 2024,

Αρης- Νέστος 2-0: Στο 40` κρίθηκαν τα πάντα

 Αρης- Νέστος 2-0: Στο 40` κρίθηκαν τα πάντα

Στο 40ο λεπτό οι “κίτρινοι” κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τάτου από τον Παυλακάκη εντός περιοχής, με τον παίκτη του Νέστου να αντικρίζει και την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Τάτος από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ.  Κάπου εκεί όλα τελειώσανε.  Πριν τη φάση του πέναλτι και την αποβολή, ο Νέστος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με κεφαλιά του Μελισσόπουλου, στο δοκάρι, μετά από απόκρουση του Σιδεράκη.

Οι “κίτρινοι” στην επανάληψη,  συνέχισαν να πιέζουν και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ στο 78ο λεπτό. Ο Καπνίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καραβελίδη για το 2-0, “κλειδώνοντας” παράλληλα τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75΄Ντούνης), Ρόβας (80΄Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

Νέστος (Σ. Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77′ Δεσύλας), Αβογιάν, Λαζαρίδης (41΄Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρι

 

Διαβάστε επίσης