Αρτσε, Γκαρακλίδης, Μπολόσης, Μέρκος οι 4 πρώτες μεταγραφές του ΑΟΚ – Υπογράφει και ο Βασίλιεβιτς

 Αρτσε, Γκαρακλίδης, Μπολόσης, Μέρκος οι 4 πρώτες μεταγραφές του ΑΟΚ – Υπογράφει και ο Βασίλιεβιτς

Ο ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο προχώρησε σε δυο ακόμη προσθήκες. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό Πέτρο Μπολόση και το 22χρονο μέσο Χρήστο Μέρκο.

Ο Μπολόσης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων Κ20 του ΠΑΟΚ. Πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στον Οδυσσέα Κορδελιού και στη συνέχεια στο Ρούβα.

Ο Μέρτος είναι Αλβανικής υπηκοότητας. Αγωνίστηκε μετά την Αλβανία στο Βέλγιο. Αυτές τις μέρες κάνει τα χαρτιά του, για να αποκτήσει Ελληνική υπηκοότητα.

Οι δυο παίκτες συμμετέχουν από την αρχή της προετοιμασίας στον ΑΟΚ. Άφησαν καλά στοιχεία και αποφασίστηκε να αποκτηθούν.

Οι μεταγραφές του ΑΟΚ μέχρι τώρα χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα είναι οι εξής:

Αρτσε (μέσος) από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Γκαρακλίδης( αμυντικός) από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μπολόσης( επιθετικός) από Ρούβα, Μέρκος( μέσος) από ομάδα του Βελγίου.

Επίσης δεν αποκλείουμε να αποκτηθεί ο Σέρβος Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς που προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Το πιθανότερο είναι να μείνει στην Καβάλα. Απέμειναν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αντίθετα δε θα αποκτηθεί ο Καβαλιώτης μέσος Γιώργος Αντωνίου που πέρσι αγωνιζόταν στην Προοδευτική. Επίσης ακούστηκε το όνομα του Χρήστου Αλεξίου από την ομάδα νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που έχει αγωνιστεί και στον Τύρναβο.

Κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΟΚ δε θα προχωρήσει στην απόκτηση του. Επίσης ο Λάζαρος Θεοδωρέλης καταλήγει στη Δόξα Δράμας, εκεί όπου προπονητής ανέλαβε ο πρώην του ΑΟΚ, Κώστας Βασιλακάκης.

Ο ΑΟΚ δίνει άμεση προτεραιότητα στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα αλλά και σε έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις. Δεν αποκλείουμε νέες δοκιμές παικτών. Κυρίως ξένων και φυσικά από εδώ και πέρα λίγες στον αριθμό.

*Πρώτο φιλικό με Κεραυνό Πέρνης

Ο ΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα χρονιά στις 24 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Κεραυνός Πέρνης.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Πέρνης. Πρόθεση των ιθυνόντων του ΑΟΚ είναι δοθούν αρκετά φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νομού μας.

 

Διαβάστε επίσης