• 7 Μαΐου 2024,

Αστυνομική έφοδος στο στενό της οδού Νίκης

 Αστυνομική έφοδος στο στενό της οδού Νίκης

Περίπου 30 λεπτά βρίσκονταν στο στενό της οδού Νίκης πίσω από το Δημαρχείο της Καβάλας, αστυνομικοί κάνοντας έλεγχο σε επιβατικό αυτοκίνητο, προσάγοντας τελικά στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης τέσσερα νεαρά άτομα. Το μικρό, έτσι κι αλλιώς στενό, της οδού Νίκης στο σημείο που συναντά την Εθνάρχου Μακαρίου, ήταν κλειστό όλο αυτό το διάστημα. Δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα αλλά και άντρες του τμήματος ασφαλείας, ασχολήθηκαν με ένα περιστατικό που με την επίσημη ανακοίνωσή της Διεύθυνσης σήμερα θα μάθουμε ποια εξέλιξη είχε τελικά.

Όπως φαίνεται και όπως είπαν στην εφημερίδα μας κάτοικοι της περιοχής, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σ’ αυτούς που ήταν επιβάτες αυτοκινήτου, λευκό, το οποίο βρέθηκε στο στενό της οδού Νίκης. Έγινε εξαντλητικός έλεγχος στο αυτοκίνητο αλλά και στα άτομα που ήταν μέσα σ’ αυτό.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν ότι είδαν δύο από τα τέσσερα άτομα να οδηγούνται με το περιπολικό και χειροπέδες στην αστυνομία, οι υπόλοιποι συνοδεύτηκαν από αστυνομικούς κινήθηκαν προς το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης με τα πόδια.

Οι ίδιοι κάτοικοι πάλι της περιοχής υποστηρίζουν ότι στα στενά που βρίσκονται γύρω από το Δημαρχείο, στην οδό Δαμιανού, Νίκης, Κλείτου ακόμα και στην οδό Κασσάνδρου, υπάρχουν περιστατικά περίεργων συναλλαγών άγνωστων ατόμων, κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Εικάζεται ότι μετά από μια τέτοια καταγγελία ερευνήθηκε το αυτοκίνητο και οι άνδρες που επέβαιναν σε αυτό, χωρίς φυσικά εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί να πουν το παραμικρό στους διερχόμενους και στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής που ρωτούσαν.

Διαβάστε επίσης