Ασφαλιστικό και άγρια δύση στο πλάνο ….

 Ασφαλιστικό και άγρια δύση στο πλάνο ….

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό είναι απλό και αναμενόμενο αφού διατυπώνει πλήρως τις σκέψεις των δανειστών απο την πρώτη μέρα που μπήκε η χώρα στο τούνελ της κρίσης.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σχέδιο όλοι θα πάνε σε ένα ταμείο και μελλοντικά θα έχουμε σημαντικές μειώσεις των συντάξεων.

Ο Κατρούγκαλος , ο αρμόδιος υπουργός καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στις απατιήσεις των δανειστών και τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης που θα πρέπει να προσέξει τους χειρισμούς στο ασφλαιστικό για να μην μπεί σε περιπέτειες που μπορεί να κλονίσουν και την κοινοβουλευτικής της αυτοδυναμία.

Απο εδώ και στο εξής οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι λεπτοί και άκρως προσεκτικοί.

Οσο αφορά τα Χριστούγεννα νομίζω οτι πρέπει να αρχίσει η αναδίπλωση αφού πλέον αποτελούν παρελθόν.

Καλά περάσαμε , καλά ξεχαστήκαμε αλλα η ώρα της επιστροφής στην δύσκολη πραγματικότητα έφτασε.

Μακάρι κάθε μέρα στην Ελλάδα να ήταν όπως η παραμονή Χριστουγέννων αλλα δυστυχώς η παραμονή των Χριστουγένννων είναι μια φορά τον χρόνο και δεν έχει καμμία σχέση με την καθημερινότητα.

Ευχάριστη έκπληξη η αλλαγή του καιρού που τα επόμενα 24άωρα θα είναι πιο ήπιος με 15 βαθμούς θερμοκρασία και ηλιοφάνεια το Σάββατο που μας έρχεται.

Μέχρι το επόμενο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται σίγουρα ο καιρός θα είναι πολύ καλό για την εποχή που διανύουμε.

Ο Μπίλ Κλίντον στο πλαίσιο προώθησης της υποψηφιότητας της Χίλαρι για την προεδρία των ΗΠΑ γυρνάει όλες τις πολιτείες και περιγράφει πως ερωτεύτηκε την Χίλαρι και πόσο ικανή είναι για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Βέβαια ο Μπίλ θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποια στιγκή που βρήκε τον χώρο και μπήκε μέσα στην σχέση του με τον Χίλαρι, που ήταν πλημμυρισμένη απο έρωτα η Λεβίνσκι.

Θυμάστε φαντάζομαι και την Λεβίνσκι αλλα και τους περιβόητους λεκέδες.

Ηταν τότε που κόντεχε να χωρίσει αλλά η ειλικρινή του μετάνοια τον γλύτωσε απο τα χειρότερα.

Για την ιστορία σας αναφέρω οτι υπάρχει μουσείο που δίνει 900 χιλιάδες ευρώ για το φόρεμα της Μόνικα με τον λεκέ απο τα φλόκια του Μπίλ.

Επίσης για την ιστορία θέλω να σας υπενθυμίσω οτι η Μόνικα όταν ερωτεύτηκε τον Μπίλ ήταν μόλις 22 ετών.

Τέλος πάντων επειδή αυτές οι περιπέτειες είναι γνωστό οτι δεν αφήνουν σημάδι η Χίλαρι δέχτηκε την ειλικρινή συγνώμη του Μπίλ ο οποίος βγαίνει σήμερα στο σεριάνι για να μας διαφημίσει την γυναίκα του η οποία  είναι και η καταλληλότερη για την θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται ακόμα με το τι θα κάνει ο Τζιτζικώστας στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας όταν ο μέχρι και πρίν απο μερικές εβδομάδες υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έχει τελειώσει οριστικά με αυτή την ιστορία αφού η βάση του κόμματος του γύιρσε την πλάτη έχω την εντύπωση οριστικά.

Η ήττα του ήταν τόσο μεγάλη που του αφαιρεί οιρστικά το δικαίωμα να κάνει σκέψεις έστω και μελλοντικές για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Προδωμένος απο την καρδιά του και σε ηλικία 61 ετών έφυγε απο την ζωή ανήμερα του εορτασμού των Φώτων ο Μάκης Ψωμιάδης που διεκομίσθη τα ξημερώματα της Τετάρτης με καρδιακά προβλήματα σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Μάκης Ψωμιάδης τα τελευταία χρόνια είχε και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία επιδεινώθηκαν τον τελευταίο καιρό.

Μετά την αποφυλάκιση του τον Αύγουστο του 2015 ήταν υπο συνεχή ιατρική παρακολούθηση και ήταν αυτός ένας απο τους σοβαρούς λόγους που δεν είχε ανέβει και στην Καβάλα.

Στα τελευταία χρόνια της ζωής του η ενασχόληση του με την ομάδα του ΑΟΚ είχε προσφέρει στην ομάδα πολύ ιδιαίτερες και πρωτόγνορες στιγμές αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι η εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στα διοικητικά του ΑΟΚ ταλαιπώρησε τελικά την ομάδα.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και αναμένουμε πλέον καλύτερες καιρικά μέρες αφού και η θερμοκρασία θα ανέβει περισσότερο αλλα και ο ήλιος θα επιστρέψει.

Την Δευτέρα για παράδειγμα το μεσημέρι η ΕΜΥ δίνει για την πόλη της Καβάλας 16 βαθμούς.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης