• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Βράβευση 35 μαθητών, παιδιών αστυνομικών

 Βράβευση 35 μαθητών, παιδιών αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, πραγματοποίησε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» την καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση ανώτατα – ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, της χώρας αλλά κι αριστούχους γυμνασίου και λυκείου, των μαθητών οι γονείς των οποίων είναι αστυνομικοί.

Την προηγούμενη μέρα έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο αιφνίδιος θάνατος αστυνομικού που εργάζονταν στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, σε ηλιθία μόνο 50 ετών.

Το γεγονός επηρέασε κατά κάποιο τρόπο την εκδήλωση κι όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Ίμβρος η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Καβάλας επεδίωξε να την αναβάλει αλλά αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Γιώργου Καλαντζή, ο αντιπεριφερειάρχης Αρχ. Γρανάς, ο αντιδήμαρχος Σ. Εμφιετζής, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, ο αστυνομικός διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης. Παρόντες ήταν επίσης αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας που εργάζονται στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, αστυνομικοί της Ένωσης με τα παιδιά τους.

Βραβεύτηκαν 35 μαθητές. Ειδικότερα, αριστούχοι γυμνασίων και λυκείων: Αντωνίου Αντωνία, Αργυρίου Μάλαμας, Βαφειάδης Βασίλης, Γαλανάκης Δημήτρης, Γαλανάκης Αβραάμ Μάριος, Γιαννουπλάκη Δανάη, Γκιαούρης Μανόλης, Γκράνας Ιωάννης, Ζιμπιακίδου Στέλλα, Καρυδάκης Στέλιος, Καστέλλου Ελένη, Κευσενίδου Δέσποινα, Κευσενίδου Παρασκευή, Κουτσομύτη Αθηνά, Κυριαζόγλου Κων/νος, Νικολάου Χριστίνα, Πετσινάκη Αγγελική Ειρήνη, Σαμαρά Ελένη, Στυλιανού Μαρία Ιωάννα, Χατζηκοσμά Βασιλική, Χατζηκοσμά Πελαγία, Χονδροκώστας Χαρίλαος. Οι προαναφερθέντες είναι μαθητές γυμνασίων και λυκείων.

Για την επιτυχία τους στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ βραβεύτηκαν οι: Τάσος Βρεττός, Πέτρος Ζιμπακίδης, Δημήτρης Κουράγιος, Δημήτρης Κυριαζόγλου, Θωμάς Λαζαρίδης, Γιώργος Μαστανιάδης, Γιάννης Μουστακίδης, Κορδιλένια Νικολαϊδου Πρεβμίρη, Ευαγγελία Παλέκα, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Αλεξάνδρα Πολίτη, Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Χατζηϊωάννου.

Ο Νίκος Ίμβρος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας, είπε ότι η εκδήλωση αυτή της βράβευσης των μαθητών παιδιών αστυνομικών είναι η σημαντικότερη που κάθε οργανώνει η Ένωση.

Συνεχάρη γονείς και μαθητές, καθώς όπως είπε καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες, ειδικά από τους γονείς κάτω από αντίξοες οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες.

Για τα παιδιά είπε ότι είναι άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής αστυνομίας στην κοινωνία. «Χαιρόμαστε με την πρόοδό σας, συνεχίστε, μη ξεχνάτε τις θυσίες των γονέων σας», είπε επίσης ο Ν. Ίμβρος.

Ο Αρχ. Γρανάς είπε ότι τα παιδιά ευτυχώς δεν επηρέαζονται από την κρίση. Συνεχίζουν και προσπαθούν κι έδωσε σε αυτά συγχαρητήρια. Συνεχάρη γονείς και παιδιά ο Αβραάμ Κοσκερίδης, όπως κι ο Σ. Εμφιετζής, που παρατήρησε ότι σημαντικότατο και δύσκολο αυτήν την περίοδο είναι το έργο της ελληνικής αστυνομίας.

 

Διαβάστε επίσης