• 18 Μαΐου 2024,

Η σημερινή συνέντευξη τύπου της Καβάλα Όιλ σύνθημα για να αρχίσει το… δεύτερο ημίχρονο

 Η σημερινή συνέντευξη τύπου της Καβάλα Όιλ σύνθημα για να αρχίσει το… δεύτερο ημίχρονο

Συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι της Καβάλα Όιλ. Όπως έχει πει ήδη ο Βαγγέλης Παππάς, στην σημερινή συνέντευξη τύπου θα αποκαλυφθεί ο ρόλος της Ενεργειακής Αιγαίου. Ταυτόχρονα θα γίνει μια αναλυτικά αναφορά στα γεγονότα των τελευταίων μηνών, εβδομάδων και ημερών. Η Καβάλα Όιλ παρά το ότι κυρώθηκε από την Βουλή η σύμβαση για την παραχώρηση των δικαιωμάτων υφιστάμενων κοιτασμάτων (όπου η Ενεργειακή μνημονεύεται ως δεύτερος ανάδοχος) επιμένει ότι η εταιρία των Ρήγα-Τοπούζογλου δεν έχει κανένα δικαίωμα στο πετρέλαιο. Υπαινίσσεται προσφυγή στη δικαιοσύνη, ετοιμάζεται να πουλήσει αυτή το φορτίο του πετρελαίου ώστε να διαχειριστεί πρώτη φορά αυτή τα χρήματα που θα προκύψουν.

Την Παρασκευή το βράδυ οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια συμμετείχαν μαζικά στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους. Πριν την έναρξη του ο Βαγγέλης Παππάς μίλησε σύντομα και περιεκτικά. Μεταξύ των άλλων είπε τα ακόλουθα: « Εμείς παλεύουμε για την κοινωνία γιατί προερχόμαστε από αυτή. Οι βουλευτές της Καβάλας στην συμπεριφορά τους είναι πάντα ίδιοι, σας θυμίσω τα γεγονότα του 2001. Δυστυχώς το χρήμα χωρίζει τους ανθρώπους. Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα πουν το σφάξε με πασά μου να αγιάσω. Το πράγμα θα οδηγηθεί εκεί που οδηγείται πάντα:Σε αυτούς που έχουν δίκιο. Ο αγώνας μας κι αυτή τη φορά είναι δίκαιος και τίμιος. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους μαζί με τους απλούς Καβαλιώτες. Πιστέψαμε στην Ενεργειακή και την πατήσαμε. Αυτό θα το διορθώσουμε. Το πετρέλαιο δεν θα πάει ποτέ στα χέρια της. Έρχονται προτάσεις απ’ έξω. Είμαστε ορκισμένοι: Δεν θα προδώσουμε την αγορά της Καβάλας. Θα την ξεχρεώσουμε με το πρώτο φορτίο. Δίνουμε μάλιστα νέα υπόσχεση, μέσα στο 2013 θα αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας. Θα κάνουμε γεωτρήσεις, θα δουλέψει πολύς κόσμος. Την Δευτέρα θα δώσουμε συνέντευξη τύπου όπου θα κάνουμε αποκαλύψεις. Οι άδειες δεν είναι της Ενεργειακής. Είναι των εργαζομένων της Καβάλας».

Η ομιλία του Βαγγέλη Παππά καταχειροκροτήθηκε. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μόνο εργαζόμενοι και διευθυντικά στελέχη της Καβάλα Όιλ όπως ο Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο Κώστας Ιωαννίδης. Φυσικά δεν κλήθηκαν οι βουλευτές αλλά ούτε άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

 

 

Διαβάστε επίσης