Δίνουν τη δυνατότητα σε νέα πρόταση ο Αντωνίου και ο Λαζαρίδης – Επιτέλους Stop, προχωρήστε παιδιά…

 Δίνουν τη δυνατότητα σε νέα πρόταση ο Αντωνίου και ο Λαζαρίδης – Επιτέλους Stop, προχωρήστε παιδιά…

Χθες το μεσημέρι ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, με την οποία δίνουν τη δυνατότητα από μόνοι τους, να υπάρχουν και άλλες προτάσεις μέχρι την Πέμπτη, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση.
Μετά από όσα ακούστηκαν πριν από λίγα λίγο, σε ραδιοφωνική εκπομπή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εμείς, επειδή δε θέλουμε να υπάρχουν σκιές και υπονοούμενα για τον τρόπο ανάληψης του ΑΟΚ, θιγμένοι από την όλη κατάσταση, χωρίς καμία συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη, εμείς προσωπικά δίνουμε τη δυνατότητα στην νέα πρόταση και σε οποιαδήποτε νέα πρόταση, να προσκομιστεί και να αξιολογηθεί από το ΔΣ ΑΟΚ έως την Πέμπτη 26-6-2014 με γνώμονα το καλό του συλλόγου.
Εμείς δεν ήρθαμε πλιάτσικο και να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις… Πάνω από όλα ο ΑΟΚ…
Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν. Η δική μας άποψη είναι να προχωρήσουν και να βάλουν stop σε όλα αυτά. Οι μέρες περνάνε. Έχετε την εμπιστοσύνη όλων… Προχωρήστε.

* Ο νέος προπονητής το κύριο μέλημα

Μεγάλο βάρος στην οργάνωση της ομάδας, θα δώσουν ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης.
Τα δυο νέα αφεντικά του ΑΟΚ, έπιασαν δουλειά σε όλα τα επίπεδα.
Αυτή την εβδομάδα, δεν αποκλείουμε μάλιστα να ανακοινωθεί και το όνομα, του νέου προπονητή. Επίσης και αυτών, που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ.
Οι υποψήφιοι λίγο- πολύ είναι γνωστοί. Δεν αποκλείουμε όμως να προκύψει και κάτι το διαφορετικό.
Ο Νίκος Καραμπετάκης μπορεί να είναι προ των πυλών του Νέστου, όμως πριν ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Χρυσούπολης, «παίζει» το όνομα του και για τον ΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα ο Στέλιος Ιγνατιάδης είναι μέσα στη λίστα των υποψηφίων. Πέρσι είχε μια πολύ καλή πορεία με τον Βρασίδα, στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ. Την περίοδο 2012-2013, ήταν πρωταθλητής με τον Ηρακλή Καβάλας, στην Α` κατηγορία. Εχει εργαστεί σε Βυζάντιο, Ορφέα, Νέστο, ΑΕΚ, Καρβάλη κτλ.
Ακούστηκε ακόμη έντονα το όνομα του Γιώργου Σφακιανάκη για θέση στο προπονητικό τιμ. Μάλλον του τεχνικού διευθυντή. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ, είχε συνεργαστεί από τη θέση του προπονητή, με τον Σάββα Λαζαρίδη, όταν αυτός ήταν πρόεδρος στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινόχωματος.
Για τη θέση του υπευθύνου φυσικής κατάστασης, βασικός υποψήφιος είναι ο Τάσος Σιδερίδης.
Πέρασε από τον πάγκο του ΑΟΚ, στην εποχή του συγχωρεμένου Σάκη Δόκα. Για μικρό χρονικό διάστημα ήταν και πρώτος προπονητής, στη Γ` Εθνική.
Ο Τάσος Σιδερίδης τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί σε επαγγελματικές ομάδες. Επίσης συνεργάστηκε με τον Σάββα Λαζαρίδη στο Κοκκινόχωμα, στη θέση του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής, πριν λίγα χρόνια. Εκτός από υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ο Τάσος Σιδερίδης, «παίζει» και για τη θέση του προπονητή.
Κοντά σε αυτά τα ονόματα δεν αποκλείουμε να προστεθούν και κάποιοι άλλα. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε το παραμικρό. Αυτοί όμως προς το παρών, είναι οι βασικοί υποψήφιοι.
Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει, αμέσως μετά το κλείσιμο του νέου προπονητή.
Πολλά θα κριθούν στην οργάνωση του ρόστερ και το ξέρουν καλύτερα ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης. Για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΑΟΚ στη Γ` Εθνική, πρέπει να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο ρόστερ, από μηδενική βάση.

*Ενωτικές δηλώσεις Κατρακυλάκη στους 93, 7
Χθες το πρωί επανήλθε με δηλώσεις του στους 93, 7 ο Στέλιος Κατρακυλάκης, θέλοντας να δώσει μια απάντηση, της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης μετά τις αρχικές του δηλώσεις το μεσημέρι του Σαββάτου. Είπε μεταξύ των άλλων: « Εάν εννοούν οι κύριοι στην ανακοίνωση τους, ότι ο Καραγεωργίου κατά πρώτο λόγο και ο Κατρακυλάκης παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΑΟΚ, θα γελάνε και τα τσιμέντα στο «Ανθή Καραγιάννη».
Εγώ είμαι στα δρώμενα του ΑΟΚ από το 1975. Ο Καραγεωργίου είναι προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ότι έγινε, έγινε, με πρόθεση να βοηθηθεί ο ΑΟΚ, στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.
Ο ΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό στη Γ` Εθνική και να αλλάξει κατηγορία. Ο ΑΟΚ δε θα είναι σε αυτή την κατηγορία, το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό το πιστεύω και νομίζω ότι το πιστεύουν οι δυο κύριοι. Ο ΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πάρει το πρωτάθλημα.
Εγώ στεναχωριέμαι να βλέπω τον ΑΟΚ, να παίζει δεύτερο ρόλο. Χαίρομαι που δεσμεύτηκαν στο Δ. Σ του Ερασιτέχνη, ότι ο ΑΟΚ, θα κάνει πρωταθλητισμό.
Η αγάπη είναι μεγάλη για τον ΑΟΚ. Η δική μας αλλά και όλων αυτών, που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ.
Συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Εγώ σαν Στέλιος Κατρακυλάκης εάν θα μου ζητηθεί και θα μπορέσω να είμαι κάπου χρήσιμος, θα το κάνω με όλη μου, την καρδιά.
Εκείνο που θα κάνω σίγουρα είναι να είμαι φίλαθλος και να υποστηρίζω, την αγαπημένη μου ομάδα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους κυρίους Αντωνίου και Λαζαρίδη.

 

Διαβάστε επίσης