ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ 2014

28 ναυτεργάτες- κάποιοι από τους οποίους έχουν συνταξιοδοτηθεί- καταδικάστηκαν χθες σε 8 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή από το Μονομελές Θάσου. Ήταν κατηγορούμενοι για περιφρούρηση παεναλλαδικής απεργίας του 2010. Οι ίδιοι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για την ίδια κατηγορία για απεργία του 2012. Δριμύτατη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ με αφορμή την καταδικαστική απόφαση. Συνεχίστηκε χθες στη Δράμα η δίκη του Ανδρέα Χτενά. Κατέθεσαν κι άλλοι μάρτυρες σχετικά με το τριπλό έγκλημα της Θάσου. Ομόφωνα κατά του LNG αποφάσισε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Ένσταση στο Πρωτοδικείο Καβάλας κατέθεσε ο Βασίλης Ξουλόγης για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του Δήμου Παγγαίου. Ένσταση κατέθεσε και η Λίτσα Γιαννίση, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Δήμητρα Τσανάκα. Η κ. Γιαννίση θέλει να της προσμετρηθούν 12 επιπλέον ψηφοδέλτια για να είναι πρώτη αναπληρωματική στη παράταξη της νέας Δημάρχου. Στο Ποδοχώρι και τη Γεωργιανή θα βρίσκεται σήμερα το πρωί η ηγεσία του ΕΛΓΑ. Στην Καβάλα από το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος. Στις 12.30 το μεσημέρι ενημερώνει δημοτικούς υπαλλήλους σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη.

Αυτή την ώρα στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud με 60 Αμερικανούς τουρίστες. Διαμαρτύρονται επαγγελματίες της Κεραμωτής για το πρόβλημα των κουνουπιών. Ο Γιώργος Σακάλογλου είναι ο νέος πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Καθυστερήσεις στην άφιξη του φέρι μποτ «Στ. Φιλίαγκος» στο λιμάνι του Πρίνου διαπιστώνονται τελευταία. Δύο περιστατικά ερευνώνται από το Λιμεναρχείο ώστε αν υπάρχουν παραβάσεις να επιβληθούν πρόστιμα. 3 επιχειρηματίες οδηγήθηκαν χθες στο Αυτόφωρο λόγω χρεών. Άμεσα μέτρα για την αγορά ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Την Παρασκευή συναντήθηκε με εκπροσώπους επαγγελματιών ξενοδόχων και εμπόρων. Δημοπρατούνται τον ερχόμενο μήνα οι νέες μελέτες για τη σιδηροδρομική σύνδεση του νέου λιμανιού, ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Καλαντζής. Χθες ο κ. Καλαντζής είχε συνάντηση με τον νέο Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Παράταση ενός έτους πήραν οι άδειες έρευνας πετρελαίου της Ενεργειακής Αιγαίου στο Ισραήλ. Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό για τις ελλείψεις γιατρών στο ΠΕΔΥ Καβάλας κατέθεσε ο Τέρενς Κουίκ.

Πετυχημένη εκδήλωση για την γιορτή του πατέρα με αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα έγινε χθες στην παλιά μουσική. Νέες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής επειδή δεν λέει να τελειώσει το έργο της οδού Μεχμέτ Αλή. Συνάντηση χορωδιών το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για τον απολογισμό προγράμματος προληπτικής ιατρικής που υλοποίησαν οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου μαζί με την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» ήταν χθες το απόγευμα οι νέοι διοικούντες του ΑΟΚ Σάββας Λαζαρίδης- Αντώνης Αντωνίου. Εκτός απροόπτου την Παρασκευή η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Οριστικά νέος προπονητής του Νέστου ο Νίκος Καραμπετάκης. Κηδεύτηκε χθες ο ποδοσφαιρικός παράγοντας και πρώην πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας Βασίλης Ραφτόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης