Δείπνο εργασίας για να τα βρούνε

 Δείπνο εργασίας για να τα βρούνε

Δεν τα βρήκανε στο Euroworking Group οι δανειστές με το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή του κουαρτέτου στην Αθήνα, για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την έναρξη της διαδικασίας της αξιολόγησης και έτσι όλοι τώρα εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Εurogroup της ερχόμενης Δευτέρας όπου ΄όπως είπε και ο πρωθυπουργός θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επιστροφή του κουαρτέτου.

Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα μεσολαβήσει και ένα δείπνο εργασίας όπου Ε.Ε και ΔΝΤ θα προσπαθήσουν να τα βρούνε και να συμφωνήσουν πρώτα μεταξύ τους και μετά με την ελληνική κυβέρνηση για την αξιολόγηση του προγράμματος.

Μεγάλο ερωτηματικό που παραμένει αναπάντητο είναι αν σε αυτό το δείπνο εργασίας που θα ξεκινήσει με μπροκολόσουπα και θα έχει ως κυρίως καραβιδόψιχα με φρέσκο παντζάρι και μπόλικο σκόρδο θα συμμετάχει εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης αφού δεν γίνεται όπως καταλα΄βαίνετε και εσείς να μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς.

Στο δείπνο εργασίας θα γίνει το μεγαλύτερο βήμα σύγκλισης αφού υπάρχει η διάθεση αλλά το κερασάκι στην συμφωνία θα μπεί ίσως στην διάρκεια μιας συζήτησης σε υψηλότερο πολιτικό επίπεδο αφού οι λοχαγοί δεν θα καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία.

Αυτό είναι το καλό και πιο πιθανό σενάριο γιατί δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πλέον έχουν όλοι κουραστεί και δεν είναι διατεθειμένοι για άλλα ταρζανιλίκια.

Θέλω να πω οτι ο Τσίπρας θα τον περάσει αυτό τον σκόπελο δύσκολα ή εύκολα αφού δεν υπάρχει χρόνος για άλλες περιπέτειες.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν θα φτάσουμε στην μείωση του χρέους που θα μας την προσφέρουν με ορεκτικό ένα νέο μίνι ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Απο εκείνο το σημείο και μετά θα αρχίσει να μετρά τις πραγματικές της αντοχές και η κυβέρνηση αλλα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Τσίπρας θέλει να τα απλοποιήσει τα πράγματα και να το χρυσώσει το χάπι για αυτό και λέει οτι με το ΠΑΣΧΑ θα έρθει και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ελληνική οικονομία θεωρώντας οτι μετά την πετυχημένη αξιολόγηση θα αλλάξει το κλίμα και η Ελλάδα θα περάσει σε μια άλλη φάση.

Αντί δηλαδή να πατήσουμε ένα κουμπί και να βγεί μια χοντρή θα πατήσουμε ένα άλλο κουμπί και η ελληνική οικονομία θα εκτοξευτεί.

Πως , πως , πως ,πως ,πως …

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την Τσικνοπέμπτη που οι έλληνες παραδοσιακά βγαίνουν και το τσικνίζουν γιατί αυτό απαιτεί η παράδοση.

Τσιτσί στο κάρβουνο και άφθονο καλό κρασί γιατί την επομένη είναι εγάσιμη και αν το κρασί είναι μάπα θα πάτε στην δουλειά σας με ένα κολιέ στο λαιμό απο DEPON αναβράζων τα οποία και θα μασάτε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Τσικονπέμπτη είναι μια πάρα πολύ ωραία αποκριάτικη γιορτή που όμως δεν θέλει μαγκιές.

Αφήστε τις μαγκιές για το Σαββατόβραδο.

Τσύξιμο στα μάτια προκαλούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που θα πρέπει να κάνει μια στροφή στον ρεαλισμό όπως συνηθίζουμε να λέμε για όλους αυτούς που κάνουν οτι δεν παίρνουν χαμπάρι για το τι γίνεται πλέον στην Ελλάδα.

Σε μια εποχή δύσκολη και στείρα οικονομικά δεν μπορείς εσύ ρε ΔΕΗ να ανεβάζεις τα τιμολόγια σου.

Πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

΄΄Άστατος αλλα ανοιξιάτικος ο καιρός τα επόμενα 24άωρα και φαίνεται οτι πάμε για ένα Σαββατοκύριακο που  καιρικά θα φλερτάρει πολύ σοβαρά με την καλύτερη εποχή του χρόνου.

Καλές θερμοκρασίες εκεί κάπου γύρω στους 17 βαθμούς και ηλιοφάνεια που αν μη τι άλλο θα μας ανεβάσει την ψυχολογία.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης