• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Ανεκτέλεστα είναι τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου χθες και σήμερα. Το φέρι μποτ «Φιλιάγκος» που έπρεπε να τα εκτελέσει βρίσκεται σε ακινησία, δεν αντικαταστάθηκε από το Θάσος 6 της ΑΝΕΘ. Τα δρομολόγια στην ίδια γραμμή θα ξαναρχίσουν αύριο. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για την υποβάθμιση της γραμμής του Πρίνου στο λιμάνι, την οποία διοργάνωσε η Θασιακή Ένωση. Γενική συνέλευση της Καβάλα Όιλ είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στα Πετρέλαια προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία για την απορρόφηση της από την Ενεργειακή. Πιθανότερο είναι η συνέλευση να μην γίνει, να μετατεθεί για τον Δεκέμβρη. Συνάντηση ανάμεσα στη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τον πρόεδρο του ΟΛΚ Χρήστο Ηλιάδη θα γίνει εντός της εβδομάδας. Θα συζητηθεί και το θέμα των αποθηκών του Τελωνείου. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας το μεσημέρι στην Ελευθερούπολη όπου αναμένονται 500 οπαδοί του Άρη. Κάγκελα για να χωρίζουν τους φιλάθλους μπήκαν στην κερκίδα του γηπέδου της Ελευθερούπολης ενώ δημιουργήθηκε δεύτερη είσοδος- έξοδος. Δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας επαναφέρει τα σενάρια υποψηφιότητας Εμινίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Την Παρασκευή το απόγευμα συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο. Πληρώθηκαν την προκαταβολή Σεπτέμβρη οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής θα συμμετάσχει σήμερα ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δύο εκπροσώπους τους στο υπηρεσιακό συμβούλιο εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο. Την Τετάρτη έκτακτη ενημερωτική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου. Προτάσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Νέστου έκανε στον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο ο Περικλής Αμπεριάδης. Η Καβάλα τιμά σήμερα το Νίκο Μάρτη δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου. Η εκδήλωση παρουσία συγγενών του πρώην πολιτικού και ιστορικού θα αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα. Ο Δήμος Καβάλας οργανώνει νωρίτερα σήμερα το απόγευμα εκδήλωση για τα σκυλιά με ομιλητή τον Δημήτρη Μίσσιο.

 

Εκλογή νέας διοίκησης χθες στη Λέσχη Ποντίων. Αποχώρησε από το δ.σ. ο επί 8 χρόνια πρόεδρος Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης. Το Ναυτικό Μουσείο βράβευσε το Σάββατο τους μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη θάλασσα. Σε τρία μουσεία της πόλης υλοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο διημερίδα που απευθύνονταν σε νηπιαγωγούς. 30 χρόνια δραστηριότητας γιόρτασε σε εκδήλωση το Σάββατο ο Όμιλος για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας Καβάλας.

 

2-0 νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο ΑΟΚ κι είναι πρώτος στη βαθμολογία μαζί με Πανσερραϊκό και Έβρο Σουφλίου. Ηττήθηκε το Βυζάντιο, ισόπαλος ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίζεται ο Άρης Ακροποτάμου. Νίκη της Ένωσης στη Βέροια με σκορ 60-76.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης