ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας προγραμματίζουν να έχουν εντός των ημερών οι κυβερνητικοί βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ. Διαψεύδουν το ενδεχόμενο δημιουργίας στην Καβάλα hot spot για την ταυτοποίηση των προσφύγων που έρχονται στην Ελλάδα. Αντίθετα φαίνεται να ισχύει πρόταση του Πάνου Καμμένου για λειτουργία χώρου συγκέντρωσης προσφύγων στην ανατολική πλευρά του Νομού, εντός των ορίων του Δήμου Νέστου.

 

Έως και 30 μεταθέσεις προσωπικού του Λιμεναρχείου Καβάλας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τη Χαλκιδική δρομολόγησε το Υπουργείο Ναυτιλίας. Πολλοί προσέφυγαν στο αρμόδιο συμβούλιο για να ακυρώσουν τις μεταθέσεις. Φίλαθλος του Άρη δέχθηκε επίθεση από θαμώνες νυχτερινού κέντρου στην Καβάλα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. 52χρονη από το Χαλκερό πέθανε ξαφνικά το Σάββατο ενώ βρίσκονταν μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Νέας Καρβάλης. Διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Κόρη συνταξιούχου του δημοσίου από τη Θάσο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή επειδή 7 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα της συνέχισε να εισπράττει τη σύνταξη του. Η δίκη έγινε την Παρασκευή στο Τριμελές Καβάλας. Συνολικά την Παρασκευή τη δικαιοσύνη απασχόλησαν 4 τέτοιες υποθέσεις. Συμφώνησε με τους ιδιοκτήτες φορτηγών η ΒΦΛ για την μεταφορά των λιπασμάτων της. Η σύσκεψη για το θέμα έγινε την Παρασκευή στο εργοστάσιο. «Προσπαθούμε να γίνουμε κόμμα» λένε στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας για την οργάνωση τους τόσο στο Νομό Καβάλας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι για τον προϋπολογισμό του 2016 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Μικρά προβλήματα στο κέντρο της πόλης δημιούργησε η χθεσινή πρωινή κακοκαιρία. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ που την Παρασκευή ήταν στην πόλη μας υποσχέθηκε να προωθήσει την πρόταση δημιουργίας νέου τομέα στη Θάσο. Η ΔΗΜΑΡ Καβάλας στηρίζει τη συνεργασία του κόμματος με το ΠΑΣΟΚ. Αύριο θα επισκεφθεί την Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Μιχάλης Αμοιρίδης έλαβε μέρος σε συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού απ’ όλη την Ελλάδα που έγινε στα Καμένα Βούρλα. Νέα σύλληψη στην Καβάλα για κατοχή λαθραίου καπνού και πακέτων τσιγάρων. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος υπέγραψε την προβλεπόμενη απόφαση για την προετοιμασία της παρέλασης της 28ης Οκτώβρη. Από την Τετάρτη και για όλο το Χειμώνα το πλοίο Νήσος Μύκονος θα έρχεται στο λιμάνι από τα νησιά του Β. Αιγαίου απογευματινές ώρες.

 

Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ συνέδριο με το οποίο ολοκληρώθηκε η επιμόρφωση χριστιανών και μουσουλμάνων καθηγητών θρησκευτικών. Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού ετοιμάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Η Δημωφέλεια συνεχίζει να συγκεντρώνει προτάσεις συλλόγων για τις εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Μπορεί να προηγήθηκε και να κέρδιζε 1-0 στο ημίχρονο, στο τέλος ο ΑΟΚ έχασε από τον Άρη 2-1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ποιοτικότερο ρόστερ. Νίκησαν Νέστος και Βυζάντιο. Μεγάλη νίκη της Ένωσης στην εκπνοή της αναμέτρησης της με το Λαύριο. Απαραίτητη η ενίσχυση της ομάδας. Παραιτήθηκε από προπονητής του Ηρακλή Καβάλας ο Κώστας Βακιρτζής.

 

Διαβάστε επίσης