• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ 2013

Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΕΛΜΕ Καβάλας, διαφωνώντας με την Κυβερνητική πρωτοβουλία της επιστράτευσης. Το απόγευμα καλεί τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καπνεργάτη. Αύριο το απόγευμα γενική συνέλευση στο 6ο Λύκειο. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Γιώργος Χεριστανίδης δεν γνώριζε ως χθες την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την επίδοση φύλλου πορείας σε κάθε καθηγητή του Νομού Καβάλας. Πιθανόν στην διαδικασία να εμπλακεί η Π.Ε. Καβάλας. Καθυστέρηση έως και 4 μηνών στα τμήματα Κεφαλαίου των εφοριών ως προς την ικανοποίηση αιτημάτων πολιτών. Αυτό προκύπτει από επιστολή διαμαρτυρίας γυναίκας που κατέθεσε δήλωση μεταβίβασης οικοπέδου στην εφορία Καβάλας αρχές Γενάρη. Πολιτική του Υπουργείου είναι να ενισχυθούν τα τμήματα ελέγχων και δικαστικού με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό για όλα τα υπόλοιπα. 70χρονη γυναίκα βρέθηκε στη θάλασσα στην ακτή της Ρέμβης στην Νέα Ηρακλίτσα. Σώθηκε από παρέμβαση περαστικών. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Καβάλας. Άγνωστος άνδρας- οδηγός αυτοκινήτου πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο το πρωί στην Ζαρκαδιά αδέσποτο σκύλο. Έρευνα κάνει το Α.Τ. Χρυσούπολης. Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον φιλοζωικό σύλλογο Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Ξαναρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο ΤΕΙ Καβάλας. Επέστρεψαν στην πόλη οι σπουδαστές, αρκετοί από τους οποίους απουσίαζαν από τον Μάρτιο! Περισσότεροι από 100 Βούλγαροι που ζουν στην Καβάλα ψήφισαν χθες στις εθνικές εκλογές της γειτονικής χώρας στο εκλογικό τμήμα που δημιουργήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο. Επωφελήθηκαν και τουρίστες που έτυχε χθες να είναι στην Καβάλα. Διαδοχικοί έλεγχοι στο νερό του Παγγαίου αρχίζουν σήμερα. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά τότε η απαγορευτική απόφαση Γρανά είναι δυνατό να ανακληθεί σε 15 με 20 μέρες. Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε το Σάββατο στα Πετρέλαια για τις ανάγκες της εκπομπής του «Πρωταγωνιστές». Εκδηλώσεις δύο ημερών έγιναν στην Καβάλα για την προβολή της λογοθεραπείας και των λογοθεραπευτών.

 

Το βράδυ στο Όσκαρ ρεσιτάλ πιάνου. Οργανώνεται από το Δημοτικό Ωδείο, αφορά τους μαθητές του Ούβε Μάτσκε. Συνεχίζονται στο Αμφιθέατρο οι παραστάσεις της Μεταμφίεσης με το έργο «Γιατρός με το στανιό». Δέκα χρόνια από την κατασκευή και λειτουργία ιερού ναού κοντά στο εντευκτήριο του γιόρτασε χθες ο ΦΟΚ. Βράβευσε 40 μέλη του που 20 χρόνια στηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

 

Ισόπαλος 1-1 ήρθε χθες το απόγευμα με την Λάρισα ο ΑΟΚ. Αποδοκιμάστηκε έντονα ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας –πρώην παίκτης του ΑΟΚ- Τιμόθεος Καβακάς. Την Τετάρτη ο ΑΟΚ παίζει στην Αθήνα με την Καλλιθέα. Η Ένωση αποχαιρέτησε με ήττα την Α1. Εκπρόσωποι του Ρεθύμνου ευχήθηκαν στην Ένωση να επιστρέψει γρήγορα στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης