• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Όλη την εβδομάδα θα συνεχιστεί -όπως φαίνεται- το νέο επεισόδιο στο σήριαλ της ΒΦΛ. Η εταιρία ψάχνει να βρει χρήματα για να πληρώσει το ληξιπρόθεσμο χρέος της προς την ΔΕΠΑ, αναζητά ποσό κοντά στα 10 εκ ευρώ. Οι εργαζόμενοι αγωνιούν, ανησυχούν. Μαθαίνουν τα νέα με δυσκολία, περιμένουν παρόλα αυτά μέχρι να δράσουν. Πρόταση του Δημάρχου να συγκληθεί σύσκεψη τοπικών φορέων θα υλοποιηθεί μετά την Τετάρτη. «Αναζητούμε λύση» είπε ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Τσάρας στον πρόεδρο του Σωματείου. Ο κ. Τσάρας παραμένει στην Αθήνα και σήμερα. Κριτική προς την Κυβέρνηση, την αντιπολίτευση αλλά και προς τους «πατριώτες» που δημιούργησαν πρόσφατα το γνωστό επεισόδιο σε βάρος του Τούρκου πρόξενου, άσκησε με την ομιλία του χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης. Στην τελετή κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν 2 από τους 4 βουλευτές του Ν. Καβάλας αλλά και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Χθες το απόγευμα έκοψε πίτα ο συνδυασμός του Κωστή Σιμιτσή. Ο Δήμαρχος έκανε απολογισμό του έργου που έγινε στη διάρκεια του 2012. Παράπονα για την κυβερνητική πολιτική ακούστηκαν την Κυριακή το πρωί, στην πίτα των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ. Δεν προσκλήθηκαν στην εκδήλωση οι 4 βουλευτές.

 

Κλειστή είναι για το κοινό από σήμερα ως την Τετάρτη η εφορία Καβάλας. Στη θέση της Δ.Ο.Υ. Ελευθερούπολης λειτουργεί ΚΕΦ. Γενική συνέλευση κάνουν το απόγευμα οι γιατροί του Νοσοκομείου. Λόγω απεργίας δεν θα λειτουργήσει σήμερα το κατάστημα Καβάλας του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Στις 6.30 το απόγευμα προσυνεδριακή διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ. Μιλά ο Ηλίας Λιακόπουλος. Εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσουν τους νέους αντιδημάρχους οι δήμαρχοι Θάσου και Παγγαίου. Για την συνεχιζόμενη λειτουργία του ΧΑΔΑ στην θέση Ξηροπόταμος, ο Δήμος Νέστου αντιμετωπίζει πρόστιμο 10.000 ευρώ που επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς. Χρυσή Αυγή και Πατριωτική Κίνηση αντάλλαξαν ανακοινώσεις και καταγγελίες με αφορμή το περιστατικό της περασμένης Τετάρτης, σε βάρος του Τούρκου Πρόξενου. Από το Σάββατο 23 Μάρτη αρχίζουν φέτος οι πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Στις 26 Γενάρη ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων διανέμει αγροτικά προϊόντα στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες. Η διανομή θα γίνει στον χώρο του Τελωνείου.

 

Μπροστά σε 300 περίπου εργαζόμενους του ομίλου ο Διαμαντής Μασούτης έκοψε χθες την πίτα των καταστημάτων της Καβάλας και της Δράμας. Τιμήθηκαν εργαζόμενοι των καταστημάτων που φέτος συμπληρώνουν 15 χρόνια εργασίας. Χθες το απόγευμα έκοψε την πίτα του το Λύκειο των Ελληνίδων. Χθες βράδυ η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Σήμερα το απόγευμα κόβει την πίτα του ο Φωτογραφικός Όμιλος.

 

Με γκολ του Ενταγιέ ο ΑΟΚ νίκησε χθες το μεσημέρι τον Φωκικό 1-0 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση. Την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Άγνωστο είναι αν θα συνεχιστούν οι μεταγραφές αν και χθες αποδείχθηκε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το γεγονός επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η Ένωση προσπαθεί να συνέλθει από την Σαββατιάτικη ήττα από τον Άρη. Δεν βοήθησαν τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Δύο οπαδοί του Άρη κρατήθηκαν μετά το ματς, πάνω τους βρέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης