• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Πραγματοποιήθηκε χθες από το πρωί μέχρι το απόγευμα στην Ξάνθη ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στον Καλλικράτη. Δεν έγινε καμία αναφορά στην αλλαγή των ορίων των 4 Δήμων του Ν. Καβάλας. Προτάθηκε η δημιουργία επιπλέον Δήμου στον Έβρο, ως προς τις Φέρες. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδηλώσεων σχετικά με την Περιφερειακή διαχείριση των απορριμμάτων στην ΑΜΘ.

Γυναίκα ηλικίας 78 ετών από τις Κρηνίδες τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, παρασύρθηκε από δίκυκλο την ώρα που διέσχιζε το οδόστρωμα. Ελαφρά τραυματίστηκε ο 10χρονος εγγονός της. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου. Την Φώφη Γεννηματά ψήφισε για νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η Καβάλα. Προσήλθαν και ψήφισαν περισσότερα από 600 άτομα. Καθηλωμένο στο έδαφος λόγω βλάβης ήταν χθες το μεσημέρι και το απόγευμα αεροπλάνο που επρόκειτο να ταξιδέψει από την Καβάλα στην Αγγλία. Οι 220 επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν αφού περίμεναν για ώρες την διόρθωση της βλάβης. Νέα επιστολή για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας έστειλε στους αρμόδιους Υπουργούς το Επιμελητήριο. Την Παρασκευή το απόγευμα αγιασμός στα νέα γραφεία του φορέα. Το Σάββατο το πρωί έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης. Αντίθετες οι παρατάξεις Καραλίδη και Μορφίδη στην πρωτοβουλία Γιώργου Παυλίδη ενοικίασης και λειτουργίας γραφείου της Π.Ε. Καβάλας στον Λιμένα της Θάσου.

Σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» ημερίδα για θέματα κτηνοτροφίας. Η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε την Παρασκευή και το Σάββατο δύο άτομα στο κέντρο της πόλης για παρεμπόριο. Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Βασίλη Λεμονίδη και στον Γιάννη Παναγιωτίδη ότι αποσύρει την πρόταση για αλλαγή του ονόματος της οδού Ομονοίας. Με την ευκαιρία του συνεδρίου των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ στην Καβάλα ήρθε στην πόλη μας ο διοικητής του ασφαλιστικού ταμείου. Υπερασπίστηκε την πολιτική της Κυβέρνησης στον τομέα των ευνοϊκών ρυθμίσεων. Το συνέδριο των συνταξιούχων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αλεξάνδρα Τσανάκα- Νίκος Παναγιωτόπουλος. Διεθνές συνέδριο ετοιμάζει για το τέλος της εβδομάδας η ΔΕΥΑΚ. Με την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, η οποία την Παρασκευή ήταν στην Δ.Ο.Υ. Καβάλας, συναντήθηκαν οι λογιστές φοροτεχνικοί του Νομού.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες και προχθές το φεστιβάλ στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας. Στην πόλη μας βρίσκονται από χθες, φιλοξενούμενοι της Περιφέρειας ΑΜΘ, Αυστριακοί δημοσιογράφοι. Το απόγευμα εκδηλώσεις στην Παλιά Μουσική από τον σύλλογο κατοίκων Παναγίας. Αγώνα σκοποβολής σε κινητό στόχο οργάνωσε χθες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας. Φιλοξενήθηκαν στους αγώνες κυνηγοί από τη Βουλγαρία.

Σήμερα το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» οι αγώνες στίβου Σπανίδεια- Ευαγγελίδεια που οργανώνει ο ΟΚΑΚ. 100 παιδιά έπαιξαν πινκ πονκ χθες το πρωί στην παραλία, σε εκδήλωση του τοπικού συλλόγου ΑΣΕΑ. Αρχίζει σήμερα προπονητικό καμπ μπάσκετ από την Ένωση. Χωρίς εξελίξεις πέρασε το Σαββατοκύριακο για τον ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης