ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΗ 2015

Συγνώμη από την Ισραηλιτική κοινότητα και τους λοιπούς πολίτες ζήτησε χθες η Δήμαρχος, υποσχέθηκε η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου αφιερωμένου στους Καβαλιώτες Εβραίους να γίνει αρχές Ιουνίου. Παραμένει εξαφανισμένος ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λυχούνας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν όλες τις προηγούμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Χθες ανακοινώσεις κατά των γνωστών εξελίξεων αναβολής της εκδήλωσης εξέδωσαν τα κόμματα Ποτάμι και ΑΝΕ. Κριτική στον Μιχάλη Λυχούνα από τον Γιάννη Βύζικα.

 

Δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν την Κυριακή στην Καβάλα επειδή προσπάθησαν να κάνουν αγορές με πλαστά ευρώ. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Στην Ελευθερούπολη στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του Ορφέα με τον Άρη έγιναν εκτεταμένα επεισόδια στα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Και στην Ανατολική Μακεδονία γίνονται έρευνες για τον μικρό Μπεν. Εξετάζεται περίπτωση παιδιού που φιλοξενήθηκε σε ίδρυμα της Δράμας από το 1998 έως το 2001. Η Περιφέρεια ΑΜΘ οργανώνει επίσημη υποδοχή στο αεροδρόμιο της Καβάλας το Σάββατο, στους επιβάτες πτήσεις τσάρτερ από την Σουηδία. Ομάδα εργασίας έκανε για τα Λουτρά των Ελευθερών το ΤΕΕ ΑΜ. Ανακοίνωση για τις πανελλήνιες εξετάσεις που αρχίζουν σήμερα εξέδωσε η Συμπαράταξη Πολιτών. Τέσσερις γιατροί των ΚΥ Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης μετακινούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου για την Λευκή Νύχτα της ερχόμενης Παρασκευής. Σε σύσκεψη που έγινε στο Διοικητήριο αποφασίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στο κέντρο της πόλης για τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ και του φαρμάκου.

 

Λειτουργεί από το πρωί στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής που οργανώνει ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων. Συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα οι εκπρόσωποι του ΔΗΠΕΘΕ και των Εθελοντών Αιμοδοτών. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο η 19η χορωδιακή συνάντηση, στην οποία ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας γιόρτασε 40 χρόνια από την ίδρυση του. Το αδιαχώρητο σημειώθηκε χθες βράδυ στο Όσκαρ, στην κοινή εκδήλωση της χορωδίας της Στέγης και του Δημοτικού Ωδείου.

 

Βαρύ το κλίμα στον ΑΟΚ εξ αιτίας των δηλώσεων Ανθουλάκη κατά του ερασιτέχνη στη συνέντευξη της περασμένης Παρασκευής. Κριτική από παντού δέχεται ο κ. Ανθουλάκης, ασυναρτησίες χαρακτήρισε τα λόγια του ο Βασίλης Βακιρτζής. Νίκησε και στο Διδυμότειχο ο Νέστος. Γιορτή παραμονής στο Βυζάντιο που χθες νίκησε 4-1 τα Γιαννιτσά.

 

Διαβάστε επίσης