ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Στη παραγωγική διαδικασία εντάχθηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η δεύτερη γεώτρηση της Ενεργειακής Αιγαίου στα υφιστάμενα κοιτάσματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα γεώτρηση «δίνει» 1.000 βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση οπότε η Ενεργειακή θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις. Βιάζεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος για να προκηρύξει εντός του έτους τον διεθνή διαγωνισμό για την φυσική αποθήκη φυσικού αερίου. Για την αξιοποίηση του υπό εξάντληση κοιτάσματος Νότια Καβάλα θα ενδιαφερθεί και η Ενεργειακή Αιγαίου. Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα στις δύο πλατείες της πόλης στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αποδοκιμάστηκε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ αιρετοί. Δύο απολύσεις μόνιμου προσωπικού έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΙΚΑ Καβάλας. Εξελέγη χθες το νέο συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας. Πιθανή νέα πρόεδρος τη Αναστασία Ρακιτζή. Χωρίς τον Λάζαρο Βασιλειάδη που δεν προσκλήθηκε έγινε το Σάββατο στις Κρηνίδες εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγωγο ΤΑΡ. Επιστολή των αγροτών στον αρμόδιο Υπουργό, απάντηση στην απάντηση του Υπουργείου σε προηγούμενη ερώτηση για το ίδιο θέμα 9 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα στον Αμυγδαλεώνα εκδήλωση του Δήμου Καβάλας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για τη μη καύση καλαμιών. Συνέντευξη τύπου σήμερα της παράταξης «Αδέσμευτοι Ενεργοί Μηχανικοί». Επιστολή για τον περιορισμό των δρομολογίων των φέρι μποτ στις δύο γραμμές της Θάσου έστειλε στο ΣΑΣ ο Εμπορικός Σύλλογος. «Κόπηκαν» από το Υπουργείο τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου για τις Κυριακές του Νοέμβρη. Σε έκθεση τροφίμων στο Βελιγράδι θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Καβάλας. Κηδεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Καρβάλη ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Μιχάλης Ιωσηφίδης που πέθανε στο Νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής. 1.365 μέλη της ΝΔ Καβάλας ψήφισαν το Σάββατο νέες διοικήσεις στις 4 δημοτικές οργανώσεις του Νομού. Την Κυριακή εκλέγονται 10 εκπρόσωποι ισάριθμων τομεακών οργανώσεων. Σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας η δίκη του 27χρονου Χρήστου Παπάζογλου που τον Δεκέμβρη του 2012 κακοποίησε και σκότωσε στη Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες για τη μη στελέχωση του ΚΕΔΔΥ Καβάλας.

 

Παρουσιάζονται το απόγευμα σε διαφορετικές εκδηλώσεις το νέο βιβλίο του Βασίλη Τσιαμπούση και το βιβλίο για το ενεργειακό μέλλον σε σχέση με το περιβάλλον. Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση του ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό των μηχανικών. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Θοδωρής Γκόνης παρουσιάζει το μεσημέρι το Χειμερινό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ.

 

Ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς είχε χθες ο ΑΟΚ στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Πάλι δεν απέφυγε την ήττα. Δέχθηκε 3 γκολ μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη τύπου ο ποδοσφαιριστής Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης. Την Κυριακή ο ΑΟΚ σε δεύτερο εντός έδρας ματς υποδέχεται τη Δόξα Δράμας. Ο Γιάννης Τζήμας νέος προπονητής της Ένωσης. Αποκλείστηκαν από το κύπελλο Ορφέας Ελ και Άρης Ακροποτάμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης