ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΗ 2014

Με διαφορά 1,27% από τον δεύτερο Κωστή Σιμιτσή η Δήμητρα Τσανάκα ήρθε πρώτη στο Δήμο Καβάλας στη χθεσινή ψηφοφορία. Εξασφαλίζει ποσοστό 24,48% έναντι 23,21 του εν ενεργεία δημάρχου. Τρίτος με 14,78% ο Μάκης Παπαδόπουλος, τέταρτος με 13,79% ο Βαγγέλης Παππάς. Ακολουθούν Βέρρος με 12, 83%. Ποτόλιας με 4,9%. Αγανικόλας με 4,6%. Στον Δήμο Θάσου πρώτος ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ με 33,76. Δεύτερος με 27,55% ο Λευθέρης Μερέσης. Στον Δήμο Νέστου ο Σάββας Μιχαηλίδης έχει ποσοστό 46,1. Δεύτερος ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με 41,25. Τέλος στο Δήμο Παγγαίου πρώτος ο Βασίλης Ξουλόγης με 40,84%. Μάχη για τη συμμετοχή τους στη δεύτερη Κυριακή δίνουν οι Αναστασιάδης – Φιλόσογλου που είναι πολύ κοντά, ενώ απομένουν τα αποτελέσματα 2 εκλογικών τμημάτων. Στους 5 Νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Γιώργος Παυλίδης έχει ποσοστό 34,06% κι ο Άρης Γιαννακίδης 27,55%. Το αποτέλεσμα δεν είναι τελικό. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ο Θόδωρος Μαρκόπουλος προηγείται του Αρχέλαου Γρανά.

«Ευχαριστώ τους Καβαλιώτες που με ψήφισαν δαγκωτό» είπε χθες βράδυ η κ. Τσανάκα. «Σταθήκαμε όρθιοι με 7 αντίπαλους συνδυασμούς» δήλωσε ο Κωστής Σιμιτσής. Σήμερα το απόγευμα ολομέλεια του συνδυασμού του Βαγγέλη Παππά. Δήλωση με την οποία δείχνει ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με τον Δήμο Καβάλας έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Απογοήτευση στο συνδυασμό Βέρρου.

Δύο επεισόδια σημειώθηκαν χθες στη Θάσο, την ώρα της ψηφοφορίας. Συγκεκριμένα συνελήφθη 52χρονος που σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο επειδή δεν δέχθηκε τον διορισμό του ως μέλος εφορευτικής επιτροπής. Στη Καλλιράχη δύο άτομα επιτέθηκαν στην πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής όταν έμαθαν ότι θα ψήφιζαν με καθυστέρηση επειδή την ώρα που προσήλθαν στο εκλογικό τμήμα η εφορευτική επιτροπή έκανε διάλλειμα για φαγητό. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας το Σάββατο στη λαϊκή αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ αντιεξουσιαστές κι οπαδοί της Χ. Αυγής.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η δημοτική κοινότητα Καβάλας. Στην Καβάλα σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος. Περιμένουν να πληρωθούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης έγιναν το Σάββατο στο κοινωνικό ιατρείο φαρμακείο. Πανηγυρικός εσπερινός σήμερα στο βαπτιστήριο της Λυδίας. Αύριο βάπτισμα ενηλίκων στο υπαίθριο βαπτιστήριο του ποταμού Ζυγάκτη. Ο Γρηγόρης Αποστολίδης εξελέγη πάλι πρόεδρος του EuroTaxi Καβάλας. Το ΤΕΕ ΑΜ συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία του Επιμελητηρίου στο τέλος του μήνα.

Στις 14 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ. Μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών φαίνεται ότι θα συνεδριάσει η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Χωρίς ειδήσεις η Ένωση. Για τα κρίσιμα ματς της Τετάρτης ετοιμάζονται οι ομάδες της Γ’ Εθνικής του Νομού Καβάλας.

Διαβάστε επίσης