• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Στις 9 σήμερα το πρωί πρόκειται να επισκεφθούν τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή εκπρόσωποι των σωματείων ξυλουργών-υδραυλικών- ηλεκτρολόγων. Θα του ανακοινώσουν την απόφαση τους να δουλέψουν δωρεάν για την αποκατάσταση των ζημιών στα σπίτια που κάηκαν το Σάββατο στο Βύρωνα αρκεί ο Δήμος Καβάλας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα υλικά. Ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής έχει ήδη υποσχεθεί συμπαράσταση στις 3 οικογένειες, η οικονομική ενίσχυση των οποίων θα απασχολήσει και τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη πλευρά της η Π.Υ. Καβάλας θα κάνει έρευνα για το τι έγινε το Σάββατο το πρωί. Ένα όχημα «έμεινε» στο δρόμο με βλάβη, το προσωπικό που έφθασε εγκαίρως στο περιστατικό δεν είχε επαρκή ποσότητα νερού για να σβήσει τη φωτιά. Αρχίζει στη Θάσο η γενική συνέλευση Κεντρικών Επιμελητηρίων της Βαλκανικής. Την Τετάρτη το μεσημέρι συνεδριάζει στη Θάσο η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Χωρίς αποτέλεσμα είναι ως τώρα οι έρευνες για τον δράστη ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στις Ελευθερές. Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου με λεία 2.700 ευρώ.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Σε εξέλιξη έργο αυτεπιστασίας του Δήμου Καβάλας κάτω από το 1ο Γυμνάσιο, κοντά στις Καμάρες. ΕΛΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ καλούν τους πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Εντός της εβδομάδας στη Καβάλα κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ. Με εξεταστική περίοδο αρχίζει σήμερα η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο ΤΕΙ. Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου υπέγραψε απόφαση με την οποία ορίζει νέο ανάδοχο για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου στο Δέλτα του Νέστου. Έξι έγιναν τα κρούσματα του ιού του δυτικού Νείλου στο Νομό Καβάλας. Εσωκομματικές εκλογές στους ΑΝΕΛΛ Καβάλας τη Κυριακή 22 Σεπτέμβρη. 29 προσλήψεις για χρονικό διάστημα 2 ετών θα κάνει ο σύλλογος Πνοή, στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ. Επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαδικασία κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων και τις ουρές στην εφορία Καβάλας έστειλε στον Υπουργό Οικονομικών ο Σύλλογος Λογιστών Καβάλας.

 

Πολύς κόσμος βρέθηκε χθες στη Λεκάνη, στη καθιερωμένη γιορτή της πατάτας. Υπό βροχή το Σάββατο η εκδήλωση στη Παναγούδα από το σύλλογο Αγίας Παρασκευής. Με το ποσό των 90.000 ευρώ ενισχύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ματαιώνεται οριστικά η εκδήλωση «Ζορμπάς ο Έλληνας» της Εθνικής Όπερας και του μπαλέτου της Σόφιας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Κύπριοι ποδηλάτες αναμένονται το απόγευμα στην Καβάλα. Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους έλληνες και τους κύπριους.

 

Στην Καβάλα βρίσκεται από χθες ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Φέρνετ. Η ομάδα μας συμφώνησε με τον Ισπανό μέσο Μπεθάρες. Στόχος του ΑΟΚ και ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού Έκι Γκονζάλες. Παραμένει άγνωστο ποιός ανέλαβε το μάνατζμεντ της ομάδας αφού ο εκπρόσωπος του Βλάσης Τσάκας δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα. Αρχίζει φιλικά ματς η Ένωση. Εντός της εβδομάδας ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

 

Διαβάστε επίσης