ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΗ 2013

Εκτός Κυβερνητικού σχήματος βρέθηκε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στη θέση του οποίου στο Υπουργείο Εργασίας τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου. Την Παρασκευή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε την μελέτη σκοπιμότητας για τα έργα συντήρησης στην Παιδόπολη. Εκτός κυβέρνησης έμεινε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος. Τον κίνδυνο κατάργησης συνεχίζει να αντιμετωπίζει η εφορία της Θάσου. Ο αρμόδιος Υφυπουργός Μαυραγάνης υποστήριξε στη Βουλή ότι 14 Δ.Ο.Υ. παύουν να λειτουργούν στο τέλος του Καλοκαιριού. Τις επόμενες μέρες εγκαθίσταται στην εφορία Καβάλας το νέο πρόγραμμα TAXIS. Φορτηγό μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα 4.360 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρα εντόπισαν οι αστυνομικοί την Κυριακή το πρωί. Το φορτηγό κινούνταν στην Εγνατία οδό. 3 ανήλικοι 10 και 11 ετών είναι υπεύθυνοι για ζημιές που προκλήθηκαν σε 5 παρκαρισμένα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ. Τα λεωφορεία σήμερα θα οδηγηθούν στο συνεργείο. Οι πιτσιρικάδες μπήκαν στα λεωφορεία όσο αυτά ήταν παρκαρισμένα σε χώρο του στρατοπέδου Κωτσάλου. Το Σάββατο εντοπίστηκε στην ακτή Καλαμίτσας νεκρή φώκια, την οποία περισυνέλεξαν δημοτικοί υπάλληλοι. Ήταν μπλεγμένη σε δίχτυα ψαράδων.

 

Κοινή συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα το πρωί οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στις 8.30 δίδεται το όνομα του Αποστόλου Παύλου στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Την Πέμπτη το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυστύλου την Κυριακή το βράδυ δεν δόθηκε ο λόγος στον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απευθύνεται στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Νομού ζητώντας στοιχεία για τους μαθητές που τον Σεπτέμβρη θα μετακινούνται δωρεάν με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Ο Θόδωρος Σμυρλόγλου θα αναλάβει πρόεδρος της ΑΕΝΑΚ. Η συνέλευση της εταιρίας θα γίνει εντός της εβδομάδας. Κλιμάκιο του ΚΚΕ Καβάλας θα επισκεφθεί σήμερα το εργοστάσιο των λιπασμάτων. Το απόγευμα συνάντηση με αυτοαπασχολούμενους εμπόρους.

 

Πετυχημένο ήταν το φετινό αεροπορικό και θαλάσσιο σόου. Θετικά τα σχόλια όλων όσων το παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Στις 9.30 το βράδυ στην παραλία συναυλία των μουσικών συνόλων του Δ. Ωδείου με την συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ. Περισσότεροι από 5.000 θεατές ήταν χθες βράδυ στο «Ανθή Καραγιάννη» για την συναυλία του Πασχάλη Τερζή.

 

Η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη δεν φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στον ΑΟΚ. Η υπόθεση των Κύπριων επιχειρηματιών δεν έχει συνέχεια ενώ ούτε το σενάριο Ντιέ προχωρά. Στην Ένωση «χαλάει» του Αλεξανδρή. Νίκου και Τακιανός υποψήφιοι για την θέση του προπονητή. Εντός των ημερών θα κριθεί του Στεφανίδη. Ο Κώστας Βακιρτζής νέος προπονητής στον Ηρακλή Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης