• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 46χρονος αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, εργάζονταν στο Τμήμα Αλλοδαπών, επειδή εμπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών. Οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μπαρ στο κέντρο της πόλης, συνολικά είναι 5 ενώ αναζητείται ένας ακόμη άνδρας. Η υπόθεση απασχόλησε την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας που εγκαταστάθηκε στην Α.Δ. Καβάλας από το Σάββατο το πρωί μέχρι και χθες το μεσημέρι.

 

Ξημερώματα Σαββάτου έξω από μπαρ της πόλης 42χρονος μαχαίρωσε 26χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Είχε προηγηθεί επεισόδιο ανάμεσα σε δύο παρέες μέσα στο μπαρ. Την Κυριακή το πρωί η ΟΠΚΕ συνέλαβε στην ακτή Σαλιάρα στη Θάσο επιχειρηματία και 4 εργάτες του που χωρίς άδεια λειτουργούσαν παραλιακό μπαρ. Στη Θάσο το Σάββατο εκδηλώθηκε φωτιά σε σκάφος αναψυχής, ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης 60 ετών τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

 

Λόγω της διαδικασίας για τη νέα μίσθωση με ιδιώτη, το παρκινγκ του ΝΟΚ λειτουργεί δωρεάν από το Σάββατο. Ο επόμενος διαγωνισμός ορίστηκε από τον ΟΛΚ για τις 10 Αυγούστου. Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ θα συζητηθεί ο ανάδοχος του τελευταίου έργου για την ολοκλήρωση του φράγματος Μαρμαρά. Ιδιώτες μηχανικοί αλλά και το ΤΕΕ ΑΜ ανησυχούν για τη λειτουργία της Πολεοδομίας λόγω αποχώρησης δύο ακόμη υπαλλήλων της υπηρεσίας. Από την περασμένη Πέμπτη άρχισαν πάλι οι εργασίες στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ έργο ανακαίνισης της Παιδόπολης. 55 θέματα θα απασχολήσουν το απόγευμα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε νέα βάση η συζήτηση για τα καταστήματα της Λαχαναγοράς. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν χθες το πρωί η κίνηση στο λιμάνι αφού ήρθε και έφυγε γεμάτο κόσμο το πλοίο Αριάδνη. Δικαστική δικαίωση για 163 πρώην εργαζόμενους των Πετρελαίων, αφορά τα έτη 1998 και 1999. Πληρώθηκαν όλα όσα η εταιρία τους χρωστούσε οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ την Παρασκευή.

 

Η Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ παρουσιάζει το βράδυ στο Φρούριο την παράσταση «Οι δίδυμοι της Βενετίας». Παραμένουν σε κατασκήνωση στην περιοχή της Παλιάς Καβάλας ως το τέλος της εβδομάδας μεγάλοι οδηγοί, προσφέροντας παράλληλα κοινωνικό έργο. Με ποσό 7.000 ευρώ επιχορηγεί το Φεστιβάλ Παπαϊωάννου το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν κλείνει το Δημοτικό Ωδείο τον Αύγουστο. Αρχίζει αύριο το διεθνές τουρνουά σκάκι. Ο Γιάννης Κανίογλου εκθέτει από σήμερα έργα του στο Τελωνείο της Νέας Περάμου.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ νίκησε το Σάββατο την ΑΕ Καβάλας στο Βερούλειο. Η ομάδα μας αναμένεται να αποκτήσει έναν ή δύο έμπειρους παίκτες για τη μεσαία γραμμή. Σε άλλο φιλικό ο Νέστος νίκησε 6-0 τη Γραβούνα ενώ το Βυζάντιο ήρθε ισόπαλο 2-2 με τον Ηρακλή Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης