• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΗ 2014

Δύο καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κι ο Μανώλης Κουτράκης του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών της Νέας Περάμου ενημερώνουν το μεσημέρι για το προτεινόμενο πλωτό LNG. Πρόκειται για εκδήλωση- συνέντευξη τύπου που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, μετά από πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής που οργανώνει το συλλαλητήριο της Πέμπτης. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες καλλιεργήσιμες εκτάσεις κοντά στις Κρηνίδες που «χτυπήθηκαν» από το χαλάζι της Παρασκευής. Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Καβάλας αναφέρει νέες πλημμυρισμένες εκτάσεις στα Τενάγη ενώ το μπουρίνι της Παρασκευής δημιούργησε μικρά προβλήματα στην πόλη της Καβάλας, την Ελευθερούπολη και την παραλία Οφρυνίου. Να πληρωθούν αυτή την εβδομάδα ζητούν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Διαφορετικά απειλούν με κινητοποιήσεις. Στη γενική συνέλευση του Σαββάτου ο Εμπορικός Σύλλογος Χρυσούπολης αποφάσισε να εγγραφεί μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας. Από αύριο 1η Ιουλίου θερινό ωράριο στην αγορά. Τα απογεύματα Τρίτης- Πέμπτης- Παρασκευής η αγορά θα λειτουργεί 6.30 το 9.30 το βράδυ.

Για το συλλαλητήριο της Πέμπτης και τα χρέη επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ θα δώσει το πρωί συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Εν όψει κινητοποιήσεων στους δημοσίους υπαλλήλους η ΑΔΕΔΥ Καβάλας καλεί σε σύσκεψη το απόγευμα τα διοικητικά συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων της. Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Χρυσούπολης που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Το Σάββατο το ΠΑΜΕ Καβάλας οργάνωσε συγκέντρωση στο Δ. Κήπο για τα προβλήματα της ΒΦΛ. Επιτροπή που θα ασχοληθεί με το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων συγκρότησε το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ. Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ έκανε η ΠΑΣΕΒΕ επειδή απειλήθηκε με διακοπή ρεύματος συμπολίτης καταστηματάρχης. Τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη θα γίνει στην Καβάλα το 22ο πανελλήνιο συνέδριο της ελληνικής εταιρίας μελέτης μεταβολισμού των οστών. Στο Μπακού του Αζαερμπαϊτζάν, όπου βρέθηκε για την ετήσια σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, ο Τέρενς Κουίκ συνάντησε τον πρόεδρο της χώρας και έθεσε το θέμα όδευσης του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στο δημαρχείο για τη φετινή διοργάνωση των Χορών του Κόσμου. Ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις για τη διπλή γιορτή της Καβάλας. Εντός του Ιουλίου θα γίνει σύσκεψη φορέων για την αποτίμηση του 4ου αεροπορικού σόου. Το Σάββατο οι εθελοντές του φεστιβάλ Φιλίππων μοίρασαν στους πολίτες στο κέντρο της πόλης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Η πρώτη παράσταση το ερχόμενο Σάββατο στο αρχαίο θέατρο.

Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον ΑΟΚ, συζητούν ήδη με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Εξελίξεις θα υπάρξουν σίγουρα εντός των ημερών. Οριστικά απέσυραν το ενδιαφέρον τους Αντωνίου- Λαζαρίδης. Στον Άρη Ακροποτάμου θα συνεχίσει ο Μπάμπης Προβατίδης. Ο Σπύρος Τσάκωνας στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης