ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο της Καβάλας ζήτησε η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κατερίνα Πετράκη στη σύσκεψη φορέων που οργανώθηκε το Σάββατο. Όπως είπε 20 συνάδελφοι της πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν ως το τέλος του έτους, επιβάλλεται –τόνισε- να αντικατασταθούν. Η διοίκηση του Νοσοκομείου συμφωνήθηκε να έχει ειδικότερη συζήτηση με τους Κυβερνητικούς βουλευτές. Εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ απειλεί την δημοτική επιχείρηση με κατασχέσεις ακόμη και του εξοπλισμού της. Δικαιώθηκε στο δικαστήριο, πρέπει να αποζημιωθεί ποσού 21.000 ευρώ, εκπρόσωποι του την Παρασκευή προσπάθησαν να κάνουν κατάσχεση στο ταμείο της επιχείρησης. Η παράταξη Ενωτική Δύναμη Εργαζόμενων επικράτησε την Παρασκευή στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Καβάλας. Πιθανός νέος πρόεδρος στη σημερινή συγκρότηση ο Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου. Δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW έκλεψαν άγνωστοι από συνοικίες της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα. Με ηλεκτρονικά μέσα ξεκλείδωσαν τα παρκαρισμένα οχήματα, στη συνέχεια τα πήραν κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αρχίζει σήμερα η εκπαίδευση του προσωπικού του Νοσοκομείου και των Κ.Υ. στα 21 νέα ασθενοφόρα που παρελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή, το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Το Σάββατο η Δήμαρχος ήταν σε συνέδριο εκλεγμένων δημάρχων απ’ όλο τον κόσμο στην Κωνσταντινούπολη. Για τις υπηρεσίες του ΓΕΜΗ που γίνεται ηλεκτρονικό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής εκδήλωση του Επιμελητηρίου. Από αύριο θερινό ωράριο στην αγορά, από την Παρασκευή Πασχαλινό ωράριο. Λειτουργούν τα καταστήματα την Κυριακή. Περιοδεία στην νότια Θάσο έκανε την Κυριακή ο βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης. Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας θα συζητηθεί το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού της Σκάλας Ποταμιάς. Λόγω του Πάσχα ο Δήμος Νέστου λειτουργεί το κοινωνικό του πολυκατάστημα.

 

Περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν χθες στον αγώνα δρόμου που διοργάνωσε η Παιδόπολη υπέρ των ΑμΕΑ. Στη Θεολογική σχολή της Χάλκης ήταν το Σαββατοκύριακο αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου. Νέα διοίκηση εξελέγη χθες στον πολιτιστικό σύλλογο του Παληού. Μετά την Κωνσταντινούπολη σήμερα η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Δάφνες και Πικροδάφνες» θα παρουσιαστεί στην Αλεξανδρούπολη.

 

Με τα δύο πρώτα γκολ του Κρυστάλη ο ΑΟΚ νίκησε χθες στους Αμπελόκηπους. Μαχητικό το Βυζάντιο δεν υπολόγισε τον διαιτητή Κουμπαράκη, έχασε στην έδρα του 2-1 από τον Πανσερραικό. Συνελήφθη οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας επειδή μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο γκολ. Ηττήθηκε ο Ορφέας, δεν έπαιξε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ο Άρης Ακροποτάμου. Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» όπου η Ένωση πέτυχε την 15η σερί νίκη της, επί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης