• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Aκόμη πιο ζωηρή θα είναι από σήμερα η κίνηση των κομμάτων στον Νομό Καβάλας. Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Δεδομένη η υποψηφιότητα Γεροστεργίου, πιθανή δεύτερη γυναίκα στο ψηφοδέλτιο η Αναστασία Μιρλή. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανοιχτή συνέλευση στο Στέκι της Νέας Πόλης το απόγευμα για την Λαϊκή Ενότητα. Την Τετάρτη το απόγευμα εκδηλώσεις ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.

 

Υποβαθμίζονται αφού δεν αναφέρονται στον σχετικό χάρτη και δεν προτείνονται πολλές παραλίες του Νομού Καβάλας,  στη νέα τουριστικού περιεχομένου ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η ίδια ιστοσελίδα έχει και πολλά ακόμη λάθη. Πιθανό είναι τις επόμενες ημέρες να ξαναρχίσει το δημοτικό έργο του ΕΣΠΑ στις οδούς Ερυθρού Σταυρού και Βενιζέλου. Πιο ακριβά τα εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ αφού από σήμερα υπολογίζεται σε αυτά η αύξηση του ΦΠΑ στο 23%. 1.000 μετανάστες από την Συρία έφερε χθες το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο Αριάδνη. 17 δρομολόγια του ΚΤΕΛ για την Θεσσαλονίκη. Δύο λιγότερα σε σχέση με το Καλοκαίρι θα είναι από 25 Οκτώβρη έως 26 Μάρτη τα εβδομαδιαία δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας από και προς την Καβάλα.

 

Η γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου όρισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα αναλάβουν το έργο των εκλογών. Οι εκλογές των γιατρών του Νοσοκομείου θα γίνουν εντός του Σεπτέμβρη. 37χρονος διαρρήκτης συνελήφθη σε χωριό του Νομού Καβάλας, είχε κάνει διάρρηξη σε κατάστημα της ίδιας περιοχής. Η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του νεαρού άνδρα που την Παρασκευή το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη πέταξε αβγά στον Κώστα Λαπαβίτσα και την Αλεξάνδρα Τσανάκα. Αύριο ο Γιώργος Παυλίδης δίνει στη Ξάνθη απολογιστική συνέντευξη τύπου για τον ένα χρόνο στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.  Το ΠΑΜΕ Καβάλας καλεί τους εργαζόμενους να βρίσκονται το Σάββατο το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Τοπικοί σύλλογοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να στηρίξουν με τρόφιμα τους αλλοδαπούς μετανάστες που έρχονται με τα πλοία της γραμμής στο λιμάνι της Καβάλας. Λαϊκό πανηγύρι έκαναν το Σάββατο στο Περιγιάλι οι κάτοικοι της περιοχής.

 

Με εκδήλωση αφιέρωμα στον Κλοντ Ντεμπισύ αρχίζει το απόγευμα στην Παλιά Μουσική το 16ο φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Κανονικά στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων την Πέμπτη η εκδήλωση με την Καμεράτα. Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στο Φρούριο οι διήμερες εκδηλώσεις της Περιφέρειας υπό τον τίτλο Via Egnatia. 2 με 13 Σεπτέμβρη στον Ζέφυρο αφιέρωμα στο σύγχρονο ελληνικό σινεμά.

 

Ο Νέστος ήταν πλήρης, σαφώς καλύτερος του ΑΟΚ. Νίκησε χθες 1-0 σε αναμέτρηση που έγινε στη Χρυσούπολη για το κύπελλο της ΕΠΣΚ. Το γκολ πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Χασάνογλου. Αρχίζει η προετοιμασία της Ένωσης σήμερα το απόγευμα μέχρι την Παρασκευή αναμένονται οι ξένοι παίκτες. Διακρίθηκε στην Aegean Regatta το πλοίο Υψιπύλη της σχολής ιστιοπλοΐας του ΟΘΑΚ.

Διαβάστε επίσης