• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2013

Ομόφωνη απόφαση έλαβε χθες το μεσημέρι η διοίκηση της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Συμμορφώνεται προσωρινά στην απόφαση του Αρχέλαου Γρανά, παρά το ότι συνεχίζει να πιστεύει ότι το νερό της Νικήσιανης, της Γεωργιανής και του Αγίου Χριστοφόρου είναι καθαρό. Σήμερα εκπρόσωποι της ΔΕΥΑ θα έρθουν στην Καβάλα για να συναντήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη και τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Υγείας. 3 μέλη της διοίκησης της επιχείρησης δηλώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με το νερό, ζητούν από τον Δήμο να πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σε σχέση με τους κατοίκους των περιοχών που θίγονται. Δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα από την χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα για τα εγγυημένα από το δημόσιο δάνεια πολλών επιχειρήσεων. Βουλευτές από 24 νομούς της χώρας ενημερώθηκαν για το πρόβλημα ώστε να πιέσουν κι αυτοί το Υπουργείο Οικονομικών. Κατά πλειοψηφία χθες το απόγευμα το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Καβάλας αποφάσισε να επαναφέρει τον Παναγιώτη Τιάκα. Αυτή τη φορά ως ειδικό συνεργάτη σε θέματα οργανωτικά νομικά και συνδικαλιστικά. Ο κ. Τιάκας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν. 34χρονος Ινδός συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης ενώ ετοιμάζονταν να ταξιδέψει στην Βιέννη. Στα χέρια του είχε πλαστό διαβατήριο. Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συμμετείχαν χθες το απόγευμα σε επετειακή εκδήλωση του ΚΚΕ Καβάλας για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Την Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα στο ΤΕΙ. Τρίτη ή Τετάρτη οι σπουδαστές κάνουν συνέλευση για να αποφασίσουν την ημερομηνία των εκλογών τους. Μάλλον την Πέμπτη συνεδριάζει η σύγκλητος του ιδρύματος. Την Δευτέρα 20 Μάη ο Στάθης Εριφυλλίδης οργανώνει συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους της ΑΚΕΠ. Έτοιμη για τις πανελλαδικές εξετάσεις δηλώνει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας. Κατά της ιδιωτικοποίησης της Αλάνας στη Νέα Ηρακλίτσα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Άρχισε χθες στην Καβάλα η υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Status, θέμα του οποίου είναι ο πολεοδομικός και οικονομικός σχεδιασμός. Καλή είναι η οικονομική κατάσταση του Δήμου Καβάλας, είπε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Σμυρλόγλου. Διανομή τροφίμων στα μέλη του ετοιμάζει ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας. Εκλογική Γενική Συνέλευση την προσεχή Τρίτη στην Θασιακή Ένωση Καβάλας.

 

Φιλανθρωπική εκδήλωση το βράδυ στους Αντιφιλίππους. Από σήμερα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου η θεατρική παράσταση «Γιατρός με το στανιό», παραγωγή της ομάδας Μεταμφίεση. Αύριο η ΧΧ Μεραρχία τιμά τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο. Η εκδήλωση θα γίνει στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις για την παγκόσμια μέρα λογοθεραπείας. Την Κυριακή αναβίωση του Ποντιακού Γάμου στο Ζυγό. Την ίδια ώρα στη Λεύκη αυγομαχίες. Το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης χορευτικά δρώμενα από την δημοτική σχολή χορού.

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης διέψευσε χθες ότι συζητά με παράγοντες του ΠΑΟΚ. Διέψευσε επίσης τις δηλώσεις Σιμιτσή σύμφωνα με τις οποίες συνεχίζει να έχει σχέση με τον ΑΟΚ η οικογένεια Ψωμιάδη. Την Κυριακή ο ΑΟΚ υποδέχεται την Λάρισα. Διαιτητής ο Γιώργος Κυριαζίδης από τον Έβρο. Η Ένωση κατήγγειλε στον ΕΣΑΚΕ τους Πάνος και Μιλόσεβιτς που έφυγαν πρόωρα και αδικαιολόγητα από την ομάδα. Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Ατσάρα. Αύριο το μεσημέρι η Ένωση υποδέχεται το Ρέθυμνο στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης