• 27 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

28 υποθέσεις κλοπών- αρπαγή τσαντών γυναικών εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Πρόκειται για περιστατικά των τελευταίων δύο ετών, πολλά από τα οποία έγιναν έξω από παιδικούς σταθμούς της πόλης. Δράστες είναι δύο άνδρες που δεν είχαν απασχολήσει άλλη φορά τις αστυνομικές αρχές. Όπως προκύπτει από τις έρευνες οι δράστες επέλεγαν τους στόχους τους δίνοντας προτεραιότητα σε γυναίκες που οδηγούσαν ακριβά αυτοκίνητα. Συνεχίζονται σήμερα οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο παραμονής στην Α.Δ. Καβάλας τόσο του Αβραάμ Κοσκερίδη όσο και του Γιώργου Γκράνα. Μένει στην Κομοτηνή ο Γιώργος Σαλαμάγκας. Η Διεύθυνση Υγείας Π.Ε. Καβάλας έλαβε χθες τα νέα αποτελέσματα των αναλύσεων στο νερό 3 περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Το αρσενικό και στις 3 περιοχές είναι κοντά ή λίγο πιο πάνω από το όριο. Σύσκεψη στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά την προσεχή Δευτέρα. Άρχισε χθες από μηδενική βάση η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογών των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Χθες μετρήθηκε το ¼ των σταυρών. «Έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει κι έξοδο από την κρίση» δήλωσε χθες το απόγευμα ο Φώτης Κουβέλης. Στην συγκέντρωση στελεχών και φίλων της ΔΗΜΑΡ παραβρέθηκε και ο Κωστή Σιμιτσής.

 

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος του παρουσίασε σε ομιλία του χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Αύριο στην Καβάλα η Σοφία Σακοράφα και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης Την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ οργανώνει στην Καβάλα ημερίδα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη. Θα παραστεί ο πρόεδρος του ΕΟΤ. Συνάντηση με τον πρέσβη της Αγγλίας στην Αθήνα είχε την Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. 5 ακόμη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου θεωρεί υπεύθυνη για τα προβλήματα με τον προϋπολογισμό του Δήμου Θάσου- προβλήματα που ξεπεράστηκαν οριστικά- ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ.

 

Ίσως και εντός του μήνα τοποθετηθούν πλησίον του ΝΟΚ οι πρώτες πλωτές εξέδρες. Ο ΟΛΚ πληρώνει το ΦΠΑ του έργου. Κανονικά λειτουργεί την Κυριακή η αγορά. Κλειστά θα είναι τα κοσμηματοπωλεία. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή ποιότητας ζωής, την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο. Πολίτες καταγγέλλουν θανάτους σκυλιών από φόλες τόσο στις Κρηνίδες όσο και στη συνοικία του Βύρωνα. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Η Π.Ε. Καβάλας παρουσιάζει σήμερα το πρωί στους επαγγελματίες της εστίασης τα Καβαλιώτικα πιάτα.

 

Εγκαινιάζεται στις 8.30 το απόγευμα έκθεση φωτογραφίας μαθητών που θα διαρκέσει ένα 24ωρο στο εμπορικό κέντρο. Αύριο πασχαλινό εορταστικό παζάρι των Φίλων της Παιδόπολης και της Πνοής. Αύριο βράδυ μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου στο Όσκαρ.

 

Παρουσία φιλάθλων από την Καβάλα η Ένωση παίζει αύριο στις Σέρρες με τους Ίκαρους. Διοίκηση ως τον Σεπτέμβρη ισχυρίζεται ότι θα είναι στον ΑΟΚ ο Βλάσης Τσάκας, άσχετα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης