ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Για πρώτη φορά από τη λειτουργία του το Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου αποκτά άδεια λειτουργίας. Η Π.Ε. Καβάλας συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις, η άδεια λειτουργίας του Αμφιθεάτρου θα απασχολήσει την Τετάρτη την συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας. Στη συνέχεια πάλι η Π.Ε. Καβάλας θα εξετάσει το ενδεχόμενο έργων συντήρησης ή και ριζικής ανακαίνισης της αίθουσας που φιλοξενεί τις περισσότερες εκδηλώσεις στην πόλη.

Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα η ομόφωνη απόφαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών με την οποία δηλώνεται αντίθεση στην πρωτοβουλία αλλαγής του ονόματος της οδού Ομονοίας. Χθες αναλυτική ανακοίνωση με ίδιο περιεχόμενο εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος. Αντίθετοι με την αλλαγή του ονόματος της οδού Ομονοίας δήλωσαν ήδη οι δημοτικοί σύμβουλοι Λεωνίδας Παππάς και Θόδωρος Μουριάδης. 9 αντιπροσώπους στο συνέδριο της Ομοσπονδίας εξέλεξαν χθες δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Ν. Καβάλας. Πρώτη σε ψήφους η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών. Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για το θέμα των οικογενειακών επιδομάτων ασφαλισμένων του ΙΚΑ Καβάλας. Υπόθεση ρευματοκλοπής σε μονοκατοικία δημοτικής ενότητας Καβάλας απασχόλησε χθες τη ΔΕΗ και την Α.Δ. Καβάλας. Η αξία του ρεύματος που δεν καταγράφονταν από τον Οκτώβρη του 2013 υπολογίζεται στο ποσό των 2.600 ευρώ. Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έκαναν χθες στο κέντρο της πόλης μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα μέτρα σήμανσης στην Βενιζέλου και την Ερυθρού Σταυρού λόγω της μονοδρόμησης τμήματος της Βενιζέλου αποφάσισε χθες κατά πλειοψηφία η κυκλοφοριακή επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ήδη άλλαξαν στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ. Σε 4 διαφορετικά σημεία του Νομού ψηφίζουν την Κυριακή από το πρωί ως το απόγευμα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ νέο πρόεδρο του κόμματος. Ολοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία στη ΒΦΛ. Συζήτηση για τον Καλλικράτη παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα οργανώνει σε επίπεδο περιφέρειας την Κυριακή στην Ξάνθη ο ΣΥΡΙΖΑ. «Συζητάμε για τον Καλλικράτη, όχι για την αλλαγή των ορίων των Δήμων» υποστηρίζει ο Κώστας Μορφίδης. Συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς είχε χθες στο Δημαρχείο ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος. Αρνητικά γνωμοδότησε για την αλλαγή της ΜΠΕ του ΤΑΡ στη Νέα Καρβάλη η Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Αύριο το πρωί στην πόλη μας το συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Αύριο βράδυ στα Ποταμούδια λαϊκό γλέντι από τον σύλλογο της περιοχής. Αύριο και μεθαύριο το 7ο Wood Water Wild στο μονοπάτι της Π. Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα εγκαινιάζεται η βιβλιοθήκη του Γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα. Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στη Νέα Καρβάλη.

Στις 8 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων Ελλάδας με αυτή της Δανίας. Ίδιο παιχνίδι την Κυριακή στις 6 το απόγευμα. Συνάντηση με ντόπιο επιχειρηματία είχε χθες βράδυ εκπρόσωπος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Την Τετάρτη 25 Ιουνίου αποφασίζει η ΕΠΟ για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Β’ Εθνική. Προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση έχει ο καλαθοσφαιριστής Χριστόφορος Στεφανίδης.

Διαβάστε επίσης