• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Στην πόλη της Καβάλας ήταν χθες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του κόμματος του στη Κυβέρνηση, ζήτησε και προέβλεψε νέο κούρεμα του δημόσιου χρέους. Τάχθηκε υπέρ της συνέχισης λειτουργίας του εργοστασίου της ΒΦΛ, βασικότερο πρόβλημα της οποίας θεωρεί τις δικαστικές εκκρεμότητες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο κ. Κουβέλης συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στη Θράκη. Στη χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη διοίκηση της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας συζητήθηκε μια πραγματικά ευνοϊκή ρύθμιση χρεών στον ΟΑΕΕ. Ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε επίσης επέκταση της διαδικασίας του συμψηφισμού και στο ΦΠΑ αλλά και στην επιδότηση εργασίας. Στη συνάντηση παρέστη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης. Γρήγορα εξελίσσεται η δίκη στη Κομοτηνή για τις ληστείες τραπεζών στην ΑΜΘ. Χθες κατέθεσαν περισσότεροι από 10 αστυνομικοί. Οι δύο τελευταίοι μάρτυρες κατηγορίας θα καταθέσουν την Τετάρτη. Παραμένει στη Καβάλα η Περιφερειακή Διεύθυνση Λιμενικού Σώματος έστω κι αν αλλάζει. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η 1η Περιφερειακή Διεύθυνση μεταφέρεται στη Μυτιλήνη, στην Καβάλα έρχεται η 2η Περιφερειακή Διεύθυνση. Μια οικογένεια 4 ατόμων από την Αθήνα συνελήφθη χθες στη Καβάλα επειδή προσπάθησε να πουλήσει σε ενεχυροδανειστήρια και χρυσοχοείο μαϊμού χρυσαφικά.

 

Τεχνική εταιρία εργάστηκε χθες στη ταράτσα πολυκατοικίας στη Κηπούπολη όπου φέρονται να λειτουργούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Οι κάτοικοι της περιοχής υποψιάζονται ότι μία έκ των δύο κεραιών απομακρύνθηκε. Σήμερα η αυτοψία της Πολεοδομίας. Αρχίζει το πρωί έργο διαμόρφωσης σύγχρονου κόμβου στη δυτική έξοδο της Χρυσούπολης. Στις 11.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο ενημερωτική εκδήλωση σε κτηνοτρόφους για την ευλογιά των ζώων. Συνεδριάζουν το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση για το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «Πράσινη Ανάπτυξη». Επιταχύνει το ΤΑΙΠΕΔ τη διαδικασία του διαγωνισμού για την υπόγεια αποθήκη φυσικού αερίου στο υπό εξάντληση κοίτασμα Νότια Καβάλα. Σε 10 διαφορετικά σημεία του Νομού θα γίνει την Κυριακή ψηφοφορία μεταξύ των μελών της ΝΔ για την εκλογή διοικήσεων στις 4 νέες δημοτικές οργανώσεις. Υπογραφές συγκεντρώνουν κάτοικοι του Δήμου Παγγαίου για την στήριξη της λειτουργίας του Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών έδωσε χθες στη δημοσιότητα κείμενο αρχών σε σχέση με τις εκλογές στο ΤΕΕ ΑΜ την Κυριακή 24 Νοέμβρη.

 

Η Αριστερή Ενωτική Δράση Εκπαιδευτικών πραγματοποιεί το απόγευμα εκδήλωση στο Παλλάδιο για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ανοιχτοί θα είναι το απόγευμα οι χώροι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών για την γνωριμία των τμημάτων με τους Καβαλιώτες. Εγκαινιάζεται στο Εμπορικό Κέντρο έκθεση ζωγραφικής της Γεσθημανής Καραβίδα. Αύριο βράδυ στο Αμφιθέατρο θεατρική παράσταση από την ομάδα «Παίδευσης».

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την Νίκη Βόλου. Πριμ 10.000 ευρώ υποσχέθηκε η διοίκηση αν οι παίκτες κερδίσουν και τη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας. Στην Ένωση ανακλήθηκε από την ΕΕΑ το πιστοποιητικό αλλά η ομάδα δεν ανησυχεί αφού αισιοδοξεί ότι σύντομα θα εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης