• 24 Απριλίου 2024,

10.000 πριμ για νίκες με Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας – Η διοίκηση «ζεσταίνει» τους παίκτες

 10.000 πριμ για νίκες με Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας – Η διοίκηση «ζεσταίνει» τους παίκτες

Σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των παικτών, η διοίκηση της ΠΑΕ προσφέρει 10.000 πριμ στους παίκτες σε περίπτωση που πάρουν 6 βαθμούς στα δυο επόμενα ματς, με Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας.

Τα παιχνίδια είναι δύσκολα και καθοριστικά για τον ΑΟΚ, σε μια προσπάθεια που θα κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η διοίκηση επανέρχεται με πριμ. Είχε τάξει ένα μεγάλο ποσό, σε τρεις νίκες με Ηρακλή, Καρδίτσα  και Ζάκυνθο. Τελικά ο ΑΟΚ κέρδισε μόνο τον Ηρακλή.

Τώρα γίνεται μια προσπάθεια μ` ένα παραπάνω κίνητρο.

*Με Καρλόπουλο, κόντρα στη Νίκη Βόλου

Όλα δείχνουν ότι ο Καρλόπουλος θα επανεμφανιστεί την Κυριακή, κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ο μέσος του ΑΟΚ είχε τραυματιστεί στο ματς με την Καρδίτσα και από εκεί και πέρα δεν έπαιξε σε κανένα άλλο ματς. Μάλλον ήρθε η ώρα να επανέλθει. Αγωνίστηκε στο φιλικό της Τετάρτης με την Κ20 του συλλόγου και χθες προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα μάλλον θα αργήσει να επανεμφανιστεί ο Βαλεριάνος.

Αυτές τις μέρες απουσίαζε στην Αθήνα για κάποιες θεραπείες.  Έπαθε υποτροπή σε προπόνηση και ίσως να είναι έτοιμος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το πρωί. Σήμερα το απόγευμα θα κάνει ο Χαραλαμπίδης δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς της Κυριακής. Λογικά θα επιστρέψει στη θέση του στόπερ ο Γκαρακλίδης, μετά την αποβολή του  Χόρτσα στο παιχνίδι που πέρασε με τον Βατανιακό.  Εκτός αν προτιμηθεί ο Κονάτε που έχει καιρό να παίξει. Αυτό όμως θα είναι έκπληξη. Ο Πόπτσης θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας.

Ο Καρλόπουλος θα πάρει μια θέση στα πλάγια της μεσαίας γραμμής.  Στο φιλικό με την Κ20 τόσο ο Μαυρίδης, όσο και ο Πάλλας έδειξαν με την εμφάνιση τους, ότι είναι ετοιμοπόλεμοι για την Κυριακή. Αυτό είναι καλό, αφού ο Χαραλαμπίδης έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Η προετοιμασία του ΑΟΚ, θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στα μεταγραφικά ο Ισπανός Ερνάντεθ Χερβάς άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς με την Κ20 του ΑΟΚ.  Θα παραμείνει στην Καβάλα και θα δοκιμαστεί εκ νέου, μάλλον σε φιλικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με ομάδα Γ` Εθνικής του νομού μας.

 

*Ο Σελεμίδης από την Πέλλα στο ματς του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου

Ο Σελεμίδης του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου.

Ο Καβαλιώτης Κιοτζένης στο ματς του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρώτος βοηθός του, επίσης από την Καβάλα, ο Λάζαρης.

Διαβάστε επίσης