ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Κλείνει στις 10 το βράδυ η Παράκαμψη Καβάλας προκειμένου με επείγουσες νυχτερινές εργασίες να υλοποιηθεί το μέτρο της αμφιδρόμησης στο σημείο της κατολίσθησης. Στις 6 το πρωί οι αρμόδιοι θα δώσουν στη κυκλοφορία τον δρόμο, εφόσον δεν υπάρξει έκτακτο πρόβλημα. Οι εργασίες για να αντιμετωπιστεί η κατολίσθηση θα διαρκέσουν έως τα μέσα Μάη. Ερώτηση για τα πλημμυρισμένα Τενάγη κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κυριάκος Χαρακίδης. Ερώτηση για το ίδιο θέμα κατέθεσε στην ευρωβουλή ο Νότης Μαριάς. Σήμερα το μεσημέρι στα Τενάγη και στην Καβάλα ο Αναπληρωτής Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Αύριο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης. Νέος διοικητής της Π.Υ. Καβάλας θα αναλάβει αρχές Απριλίου ο Πύραρχος Σωτήρης Κορέλας, έρχεται στην Καβάλα από την Π.Υ. Αγχιάλου Βόλου. Πρόσκαιρη επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στο Νομό Καβάλας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα. Συνάντηση με την Δήμαρχο είχαν χθες οι Φίλοι της Παιδόπολης. Ανησυχούν επειδή σταμάτησαν τα έργα ανακαίνισης στους κοιτώνες, δεν προκηρύχθηκε ακόμη το έργο προμήθειας εξοπλισμού. Για τον Δεκέμβρη αναβλήθηκε η δίκη του ιδιώτη που είχε ξεχασμένα σε διαμέρισμα στη πόλη μας 6 σκυλιά. Το περιστατικό έγινε γνωστό τον περασμένο Αύγουστο.

Συνεδριάζει το πρωί η επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Κριτική στη διοίκηση Παυλίδη για τους χειρισμούς της στο θέμα των πλημμυρισμένων Τεναγών ασκεί με ανακοίνωση του ο Αρχέλαος Γρανάς. Ο Κωστής Σιμιτσής δηλώνει τη διαφωνία του στην επιλογή νέου καλλιτεχνικού διευθυντή για το Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Μάκης Παπαδόπουλος με αφορμή τη διοργάνωση στη Κομοτηνή διεθνούς φόρουμ για τον καπνό. Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα πληρώνονται οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά συναντήθηκε με τη διοίκηση της Δημωφέλειας στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης της Μόσχας. Συνελήφθησαν στην Καβάλα δύο άτομα για απόπειρα κλοπής σε κατοικίες. Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης επειδή προωθούσαν τα παιδιά τους στην επαιτεία.

Αρχίζουν το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» τριήμερες παραστάσεις του έργου του Γιάννη Καλαβριανού «Αβελάρδος και Ελοίζα». Το απόγευμα εκδήλωση για την ιθαγένεια των μεταναστών στο Στέκι της Νέας Πόλης. Στο Όσκαρ μία ακόμη μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου. Εκδηλώσεις για την ποίηση αύριο το απόγευμα στο 6ο Λύκειο και στη Παλιά Μουσική. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση της Μαθηματικής Εταιρίας με βραβεύσεις μαθητών που έλαβαν μέρος σε μαθητικούς διαγωνισμούς. Εκδήλωση της Θρακικής Εστίας για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Το βράδυ της Κυριακής στη Χρυσούπολη η παράσταση Δάφνες και Πικροδάφνες.

«Η ομάδα πρεπει να στηριχθεί στα δύσκολα» δήλωσε χθες ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Στόχος η νίκη στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό. Μετά από 42 χρόνια άλλαξε ο πρόεδρος του ΟΚΑΚ, στη θέση του Στέφανου Καράμπελα εξελέγη η Κατερίνα Δράκου. Μέσω διαδικτύου οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν «ζωντανό» το ματς του Σαββάτου με τον Αρκαδικό.

 

Διαβάστε επίσης