ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΗ 2013

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση έκανε με ομιλία του από την πλατεία Καπνεργάτη χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας ασχολήθηκε με την οικονομική κρίση, τα μνημόνια, τις υποσχέσεις που η κυβέρνηση δεν τήρηση και φυσικά την ΕΡΤ. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την απασχόληση. Χθες το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συναντήσεις στη Καβάλα Όιλ, την ΔΕΥΑΚ και την ΕΡΑ Καβάλας. Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας. Ζητά να μην αποδυναμωθεί η ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου με την αποχώρηση ενός γιατρού στο τέλος του μήνα. Ζητά να αντικατασταθεί ο διευθυντής του Παθολογοανατομικού που συνταξιοδοτείται σύντομα. Χθες το ΚΚΕ Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα απάντηση του Υπουργού Υγείας σε ερώτηση στη βουλή για τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ο Υπουργός υπόσχεται επικουρικού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες αγρότες της Καβάλας δηλώνουν αντίθετοι στη διέλευση του αγωγού ΤΑΠ από τις εκτάσεις που καλλιεργούν. Σήμερα και αύριο το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι το αεροπορικό και θαλάσσιο σόου. Λαμβάνουν μέρος αεροπλάνα επίδειξης από τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Ιταλία. Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συμμετέχουν με δύο πολεμικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

 

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας ενέκρινε χθες ομόφωνα τον κανονισμό κοινόχρηστων χώρων. Η ίδια επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα και τον κανονισμό καθαριότητας. Ουδείς ιδιώτης προσήλθε χθες στη διαδικασία της Δημωφέλειας για την εκμίσθωση του κυλικείου της Δημοτικής Αγοράς. Επιβεβαιώνονται συνεχώς οι πληροφορίες ότι οι γεωτρήσεις της Ενεργειακής Αιγαίου σε κοιτάσματα του Πρίνου θα αρχίσουν τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Τακτική γενική συνέλευση έκαναν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα. Αθωώθηκαν χθες στη Κομοτηνή Τσαταλμπασίδης-Σιμιτσής. Μετά από επαφές του στα αρμόδια υπουργεία ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε χθες ότι είναι σε καλό δρόμο η παραχώρηση στο Δήμο Παγγαίου του κτιρίου όπου στεγάζονταν η εφορία Ελευθερούπολης. Χωρίς ουσία η απάντηση του Υπουργείου Υγείας σε ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για το νερό του Δήμου Παγγαίου. Η απάντηση δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΚΚΕ Καβάλας.

 

Στην Καβάλα θα βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Ελλάδας. Αύριο η πανελλαδική συνάντηση των ΑΧΕΠΑ στο συνεδριακό κέντρο της Μητρόπολης στη Λυδία. Το βράδυ στη παραλία συναυλία μαθητών του Δημοτικού Ωδείου. Την Δευτέρα το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η 9η συνάντηση χορωδιών του Δήμου Καβάλας.

 

Συνάντηση με τον Χριστόφορο Στεφανίδη προκειμένου αυτός να συνεχίσει στην Ένωση θα έχει εντός των ημερών ο Κώστας Παπακωνσταντίνου. Στον ΑΟΚ επανέρχονται τα σενάρια για τους Κύπριους επιχειρηματίες αλλά όπως όλα δείχνουν αυτά δεν έχουν βάση. Οι συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας δεν άρχισαν ακόμη με αποτέλεσμα να επανέρχεται το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφυγών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης