• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Το Υπουργείο Υποδομών ενέκρινε κι ενέταξε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ψηφιακή Σύγκληση» την πρόταση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για ανάπτυξη τηλεματικής κι αυτόματου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Η πρόταση έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 500.000 ευρώ. Παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη συνεδρίασε χθες η διοίκηση της Εργοανάπτυξης- πρώην ΑΕΝΑΚ. Αποφασίστηκε αλλαγή του καταστατικού ώστε να απορροφηθούν και να γίνουν παραρτήματα της εταιρίας αναπτυξιακές εταιρίες της υπόλοιπης ΑΜΘ. Ικανοποιημένος ο κ. Παυλίδης επειδή τα έργα στο λιμάνι ξανάρχισαν ενώ το κράτος αναγνώρισε επίσημα ως ιαματικό το νερό των Λουτρών των Ελευθερών. Αεροπορική πτήση από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε χθες το πρωί στη Καβάλα αφού στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας υπήρχε ομίχλη. Έγινε χθες στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου η πρώτη σύσκεψη φορέων για την προετοιμασία πρότασης σε νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που στόχο έχει την ενίσχυση και στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Ντίνου Κλειτσιώτη. Μέσω Καβάλας έρχεται σήμερα στην Περιφέρεια μας από την Αθήνα ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Αρχικά θα επισκεφθεί τη Δράμα, το βράδυ μιλά στη Ξάνθη. Στις 8.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Καλαντζή. Οι βουλευτές που θα εκλεγούν από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας θα στεγαστούν στο ίδιο πολιτικό γραφείο, δήλωσε χθες ο Κώστας Μορφίδης. Επίσκεψη στο σωματείο των εργαζομένων της ΒΦΛ έκανε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Γκαϊντατζής. Η αποχή από τις εκλογές δεν είναι λύση, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ.

Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε τις οριστικές μελέτες μετατροπής της καπναποθήκης στην οδό Φιλίππου σε «στέγη σύγχρονης τέχνης». Πρόκειται για καπναποθήκη ιδιοκτησίας της Π.Ε. Καβαλας. Σεμινάριο σε νέους δικηγόρους που την Κυριακή θα είναι επικεφαλείς εφορευτικών επιτροπών έγινε χθες στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας. Οι σχολικές αίθουσες – εκλογικά τμήματα προετοιμάζονται από σήμερα με ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

Η Νέα Καρβάλη τιμά αύριο και μεθαύριο τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου. Η λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου στις 11 το πρωί της Κυριακής. Τελειώνει το βράδυ η έκθεση ζωγραφικής γυναικών ζωγράφων στη Δ. Καπναποθήκη. Εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας προβάλλουν τουριστικά τη περιοχή από χθες, στην τουριστική έκθεση της Πόλης ΕΜΙΤΤ 2015.

Μέσα σε κλίμα γενικής αισιοδοξίας έκοψαν χθες το απόγευμα την πίτα τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Εντός των ημερών ανακοινώσεις από τη διοίκηση του ΑΟΚ για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του 19χρονου καβαλιώτη σέντερ φορ Παντελίδη. Αύριο στις 5 το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται το Λαύριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης