ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΗ 2014

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Τετάρτη το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ λόγω της νέας καθυστέρησης στην καταβολή μισθοδοσίας. Προχθές εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του σωματείου, άσκησαν πίεση στη διοίκηση του, συνάντησαν τον διευθυντή Τάσο Μπουρμπούλια. Παρέμβαση από τους βουλευτές ζητούν οι συνδικαλιστές προκειμένου να καταργηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης που αφορά το φυσικό αέριο. Σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι παρούσα στην επίδοση εξωδίκου της στο γραφείο του ΤΕΒΕ Καβάλας. Το εξώδικο αφορά 102 μέλη του συλλόγου που δεν έχουν θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας. Αγωγή κατά του ΤΕΒΕ ετοιμάζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Δεν προλαβαίνει να ενταχθεί στα δρομολόγια των φέρι μποτ την Δευτέρα το πλοίο «Στέλιος Φιλιάγκος». Φημολογείται αίτημα της εταιρίας που ζητά νέα προθεσμία 10 ημερών.

Με χθεσινή βραδινή ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Παππά κάνει γνωστό ότι στις επαναληπτικές εκλογές θα καταψηφίσει τον συνδυασμό του Κωστή Σιμιτσή. Υπέρ του Άρη Γιαννακίδη η παράταξη Οικολογία Αλληλεγγύη. Δεν προσήλθε στο χθεσινό debate η Δήμητρα Τσανάκα. Νωρίτερα χθες έδωσε συνέντευξη τύπου όπου άσκησε κριτική στον Κωστή Σιμιτσή. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το πρωί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Προεκλογικές περιοδείες σε Γιάννενα και Σέρρες έκανε ο Γιώργος Καλαντζής. Με δήλωση του χθες ο Στάθης Εριφυλλίδης αποκαλεί την Δήμητρα Τσανάκα αχάριστη. Ισχυρίζεται ότι τον πρόδοσε.

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» επειδή με πλαστά διαβατήρια προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία. Η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε στην πόλη μας 22χρονο επειδή κατείχε μικρή ποσότητα ηρωίνης. Λόγω των εκλογών αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 19 Μάη δίκη του Γιάννη Μηλιάτη, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο του πρώην Δήμου Ελευθερούπολης. Με ανακοίνωση της η Ενεργειακή Αιγαίου διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με το προωθούμενο από την Κυβέρνηση πλωτό LNG στον κόλπο της Καβάλας. Όλα είναι έτοιμα στα 10 εξεταστικά κέντρα της Καβάλας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που αρχίζουν την Τετάρτη.

Ο μαθητής της Β’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Καβάλας Γιώργος Καρακουλίδης πήρε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικού διηγήματος της Ένωσης Λογοτεχνών. Το τμήμα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Σέρβων που πλήττονται από τις πλημμύρες. Το βράδυ εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου στην αίθουσα «Παπαϊωάννου».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε χθες 2-0 τον Κεραυνό Πέρνης σε αναμέτρηση που έγινε στη Χρυσούπολη. Φουντώνουν τα σενάρια για επενδυτή που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ, εφόσον η ομάδα υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική. Καβάλα θα ονομάζεται από την νέα αγωνιστική περίοδο η Ένωση Καλαθοσφαίρισης. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Παπακωνσταντίνου συναντά τον Γιάννη Τζήμα.

Διαβάστε επίσης