ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Στην διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης του ΠΑΜΕ ο Αναγνώστης Καραμπατζάκης κατήγγειλε ότι η εργοδοσία δήλωσε για λογαριασμό του πληρώματος του αλιευτικού σκάφους στο οποίο την Δευτέρα του Πάσχα σκοτώθηκε αλιεργάτης, οικιοθελή αποχώρηση. Κατόπιν τούτου απολύθηκαν 14 αλλοδαποί αλιεργάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης και σίτισης. Το ΠΑΜΕ Καβάλας τους συμπαραστέκεται προσφέροντας τους τρόφιμα. Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου υιοθετώντας κατά πλειοψηφία το ψήφισμα της ΚΕΔΕ. Στη 1 το μεσημέρι η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Η εταιρία Hellenic Seaways ανακοίνωσε επίσημα τα δύο Καλοκαιρινά δρομολόγια της από το λιμάνι της Καβάλας που θα εκτελούν τα πλοία «Νήσος Ρόδος» και «Αριάδνη». Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στο πλοίο Ταξιάρχης, δεν θα γίνει ούτε το δρομολόγιο της Κυριακής. Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2016 η δίκη της υπόθεσης Μπουδακίδου. Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή Βασίλη Ξουλόγη για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Παγγαίου. Οριστικά νέος Δήμαρχος ο Φίλιππος Αναστασιάδης. Μετά από διήμερη εκλογική διαδικασία εξελέγη χθες το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας. Πρώτος σε ψήφους ο Νίκος Ίμβρος.

Συνελήφθη 57χρονη γυναίκα που εξαπατούσε ηλικιωμένους, έπαιρνε τα κλειδιά των σπιτιών τους στα οποία έμπαινε για να κλέψει όταν αυτοί απουσίαζαν. Εξιχνιάστηκε περιστατικό διάρρηξης στην Καβάλα αρχές του μήνα. Συνελήφθη στην Νέα Καρβάλη 26χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Άσκηση έκανε χθες στα Πετρέλαια η Π.Υ. Καβάλας. Πυροσβέστες ξεναγήθηκαν στην ΒΦΛ, προσωπικό του ΕΚΑΒ έκανε χθες σεμινάριο στο κτίριο της Π.Υ. Καβάλας. Με επίγεια δράση και χρήματα από πέρσι άρχισε η καταπολέμηση των κουνουπιών στον Ν. Καβάλας. Σήμερα επίδειξη των εναέριων μέσων στο Νέστο. Αρχίζει το πρωί η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. Το απόγευμα το ΠΑΜΕ οργανώνει εκδήλωση με καλεσμένη τη συγγραφέα Εύη Κοντορά. Την Κυριακή ομιλία για το κατοχικό δάνειο του Αναστάσιου Ηλιαδάκη. Την Κυριακή το πρωί στο Όσκαρ εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία. Την Κυριακή εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού συνοικιών με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας.

Ο Θοδωρής Κολυδάς μιλά το απόγευμα στο Ιμαρέτ για την επιστημονική συνεισφορά Αράβων και Περσών στα χρόνια του Μεσαίων. Το βράδυ στο Αμφιθέατρο η ερασιτεχνική ομάδα του συλλόγου Αγίου Λουκά παρουσιάζει την παράσταση «Πόρτες και Σαρδέλες». Έκθεση Μοντελιστών θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο στη Δ. Καπναποθήκη.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Αύριο η Ένωση παίζει στη Λειβαδιά.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης