ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ο Κώστας Λαπαβίτσας μιλά στις 8 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη, στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση στην Καβάλα. Την Τετάρτη το απόγευμα οι πρώτες εκδηλώσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Την Δευτέρα συνεδριάζει η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ. Προχθές συνάντηση στελεχών του κόμματος Το Ποτάμι. Επίσκεψη στην Καβάλα προετοιμάζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με πιθανή ημερομηνία 10 Σεπτέμβρη.

 

Λόγω οικονομικών προβλημάτων διέκοψε τη λειτουργία του το Στέκι «Σήματα Καπνού» που βρίσκονταν για τουλάχιστον 5 χρόνια σε ισόγειο κατάστημα στην οδό Βότση. Συναυλίες και εκδηλώσεις στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου 3 και 4 Σεπτέμβρη ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας. Παρατείνεται για τελευταία φορά έως 15 Οκτώβρη η προθεσμία κατάθεσης δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Η διαδικασία αφορά δημοτικές ενότητες στους Δήμους Καβάλας- Νέστου- Παγγαίου. Οριστική συμφωνία ώστε να γίνουν ταυτόχρονα στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης η έκθεση του Επιμελητηρίου και το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Η έναρξη τους ορίστηκε για το Σάββατο 17 Οκτώβρη. Δωρεά 4.000 ευρώ στον Δήμο Καβάλας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Φεστιβάλ Φιλίππων από την τράπεζα Αττικής. Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά την τελετή εγκαινίων της ΔΕΘ. Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις εξέδωσε η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Το απόγευμα στην αίθουσα του Μπάτη η Περιφέρεια ΑΜΘ παρουσιάζει τα νέα της «εργαλεία» για την τουριστική προβολή. Νέα σενάρια συγχωνεύσεων δημόσιων νοσοκομείων με αφορμή δηλώσεις του Υπουργού Κουρουπλή. Χθες συνεδρίασε η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας. Παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του χθες στην Α.Δ. Καβάλας ο καταζητούμενος 46χρονος επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπόθεση προώθησης γυναικών στην πορνεία. Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από την υπηρεσία καθαριότητας ο καθαρισμός πρανών και δρόμων στην δυτική πλευρά της πόλης.

 

Συνεχίζονται στην Παλιά Μουσική σήμερα το βράδυ οι εκδηλώσεις Καστροφεγγίσματα. Το βράδυ στο Φρούριο συναυλία με την Τάνια Τσανακλίδου, την Ρίτα Αντωνοπούλου, την Κορίνα Λεγάκη και τον Γιώργο Ανδρέου. Σάββατο στο Αρχαίο Θέατρο, Κυριακή στο Φρούριο οι εκδηλώσεις της Π.Ε. Καβάλας Via Egnatia. Το βράδυ του Σαββάτου στο Μακρυχώρι ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Το όνομα του 24χρονου Αμερικανού Πρέστον Μέντλιν αναφέρεται ως νέα μεταγραφή της Ένωσης. Συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής Νέστος και ΑΟΚ. Το διήμερο 5 και 6 Σεπτέμβρη τουρνουά σκάκι στα Λιμενάρια της Θάσου.

Διαβάστε επίσης