• 17 Μαΐου 2024,

Η σύνθεση πιο… νορμάλ – Με ορισμένους βασικούς στη Χρυσούπολη

 Η σύνθεση πιο… νορμάλ – Με ορισμένους  βασικούς στη Χρυσούπολη

Ο ΑΟΚ θα παραταχθεί στο ματς κυπέλλου στη Χρυσούπολη, με ορισμένους βασικούς, συν την ομάδα που είδαμε στο Χρυσοχώρι, με τον τοπικό Απόλλωνα.

Εκ των πραγμάτων δε θα παίξουν οι περσινοί επαγγελματίες(Δουμάνης, Τουμανίδης, Μαργαρίτης, Δέντσας, Καζάκης) και ο Λιόλιος(δε βγήκε το δελτίο του, λόγω χρεών του Αρη με τις κάρτες).

Από τους υπόλοιπους επίσης κάποιοι δε θα αγωνιστούν.  Ισως μέσα σε αυτούς ο Χάρης Παππάς αλλά και ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου.

Οπότε μένουν οι 14 του Χρυσοχωρίου, συν τους: Μπάτζιο, Μπρατσιάνι, Σταματόπουλο, Γ. Παπαδόπουλο, Κανούλα.

Είναι 19 παίκτες για το ματς κυπέλλου με το Νέστο.

Ο ΑΟΚ θα είναι οπότε πιο ενισχυμένος, απ` ότι στο ματς με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου αλλά και πάλι με πολλές ελλείψεις. Αν φανταστούμε την ενδεκάδα: Κυφωνίδης, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Δελής, Μπάτζιος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλιός, Μπρατσιάνι, Παντελίδης η Κανούλας, Πτηνόπουλος.

Εκτός αν τελικά πάρει μαζί του ο Ανυφαντάκης και τους Παππά, Αθανασίου.

Υπολογίζονται ακόμη και οι: Ασημάκης, Συνοδινός, Θωμαϊδης, Χρυσαλίδης, Καρύπογλου, Νταμπανλής, Αδαμαντίου.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα, χωρίς την παραμικρή απουσία.

*Χωρίς Λαζαρίδη ο Νέστος

Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από το Νέστο, στο ματς της Κυριακής, είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης που πέρσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Σερρών από το Γενάρη και μετά, ενώ ήταν μεταγραφικός στόχος και του ΑΟΚ. Ο Γιάννης Ισπυρλίδης έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεση του.

Η ομάδα της Χρυσούπολης θα παραταχθεί με βασικούς.

Διαβάστε επίσης