• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων κι η απόφοιτος του 6ου Λυκείου Καβάλας Ιωάννα Μωυσίδου ξεχωρίζει καθώς εισάγεται πρώτη στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης με 19.600 μόρια. Ανησυχία στο ΤΕΙ Καβάλας αφού μετά τον προϋπολογισμό και τους έκτακτους καθηγητές κινδυνεύουν ακόμη κι οι μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι. Τη Δευτέρα στο ΤΕΙ αρχίζει η εκπαιδευτική περίοδος αφού ξεκινά η εξεταστική περίοδος. Το θέμα των κτιρίων που είναι παραχωρημένα στους ναυτικούς συλλόγους της Καβάλας «ανοίγει» η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Με απόφαση που πήρε χθες εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Χρήστο Ηλιάδη να το χειριστεί από μηδενικής βάσης. Χθες αποφασίστηκε επίσης να συμμετάσχει ο ΟΛΚ στην έκθεση κρουαζιέρας στο Αμβούργο. Προκαλεί η ΔΕΠΑ. Προσπαθεί να εγκαταστήσει σύστημα τηλεχειρισμού στον σταθμό παροχής φυσικού αερίου της Καβάλας για να μπορεί να διακόπτει την παροχή σε ΒΦΛ και Καβάλα Όιλ από απόσταση. Προσωρινά έκπτωτη κηρύχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας η εταιρία που κατασκευάζει το έργο της επέκτασης του κρηπιδώματος στο κεντρικό λιμάνι. Επί της απόφασης αυτής η εταιρία μπορεί να καταθέσει ένσταση.

 

Συνάντηση με τα ΚΤΕΛ Καβάλας είχαν χθες Γρανάς και Γερομάρκος. Δωρεάν η μεταφορά των μαθητών από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ειδικό μαθητικό δελτίο προτείνει το Αστικό. Σήμερα συνάντηση με τους ιδιοκτήτες Ταξί. Μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη δεκτές συμμετοχές στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης μέσω του Επιμελητηρίου. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε χθες ότι συμφώνησε με τις άλλες εταιρίες σε από κοινού έρευνες και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη περιοχή Κατάκολο. Διακοπή νερού σήμερα το πρωί, από τις 8 ως τις 2 σε συνοικίες αλλά και στο κέντρο της πόλης. Συλλαλητήριο κατά της ξένης επέμβασης στη Συρία οργανώνει το απόγευμα στη Κεντρική Πλατεία το ΚΚΕ. Ο Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Περιφέρειας ΑΜΘ όρισε 6 νέους διευθυντές δημοτικών σχολείων στη πόλη της Καβάλας. Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Η Εθνική Όπερα και το μπαλέτο της Σόφιας παρουσιάζουν το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο το έργο του Βέρντι «Ντον Κάρλος». Αρχίζουν το απόγευμα στη παλιά μουσική οι τριήμερες εκδηλώσεις του συλλόγου κατοίκων Παναγίας. 90 άνδρες και γυναίκες θα συμμετάσχουν την Τετάρτη το απόγευμα στη λαμπαδηδρομία για την φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών. Η επίσημη τελετή υποδοχής θα γίνει στην παραλιακή οδό. Την Κυριακή το πρωί στη Λεκάνη η γιορτή της πατάτας.

 

Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης. Η ομάδα Τσάκα φέρνει νέο προπονητή τον Γερμανό Φέρνερ. Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η αλλαγή της διοίκησης. Για τη θέση του γενικού αρχηγού προορίζεται Έλληνας που ζει στη Γερμανία κι ονομάζεται Σούλης Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης