• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Το Πρωτοδικείο Καβάλας απέρριψε με χθεσινή απόφαση του το αίτημα της Ενεργειακής Αιγαίου η συνέλευση της Καβάλα Όιλ στις 10 Απριλίου να γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο κι όχι στο εργοστάσιο. Το δικαστήριο αποφάσισε ταυτόχρονα μέχρι τις 10 Απριλίου η διοίκηση της Καβάλα Όιλ να ασχολείται μόνο με τα τρέχοντα και επείγοντα θέματα της εταιρίας. Με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Παππάς έστειλε χθες τελεσίγραφο στην Ενεργειακή. Δέχεται να συζητήσει μαζί της την επόμενη μέρα των πετρελαίων με την προϋπόθεση να πληρωθούν τα χρήματα που οφείλονται. Ο κ. Παππάς ζητά επίσης συγκεκριμένη δέσμευση για την αξιοποίηση του κοιτάσματος στο Πεδίο Ε. Η χθεσινή γενική συνέλευση των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας αποφάσισε συνέχιση της κατάληψης μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου. Την Δευτέρα πραγματοποιείται στο διοικητήριο γενική συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Π.Ε. Καβάλας. Για την θέση του προέδρου προορίζεται ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τσαλδαρίδης. Αποχωρεί από το συμβούλιο της εταιρίας ο Γιώργος Γερομάρκος. Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι μάλλον ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων Λευθέρης Κωταϊδης. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ορίζει σήμερα το πρωί το νέο συμβούλιο του ΟΛΚ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Ηλιάδης.

 

Το τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας εντόπισε την ταυτότητα ομάδας δραστών που θεωρούνται υπεύθυνοι για 68 κλοπές σε κατοικίες στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ. Πρόκειται για περιστατικά που έγιναν από τον Σεπτέμβρη του 2011 έως τον Δεκέμβρη του 2012. Όλοι τους είναι κάτοικοι Δροσερού Ξάνθης. Η ίδια ομάδα έκανε συνολικά 83 διαρρήξεις αφού εκτός από την Καβάλα «χτυπούσε» σε Κομοτηνή και Δράμα. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί το απόγευμα την Καβάλα και την Χρυσούπολη. Συνάντηση με τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ θα έχει το απόγευμα στην Κομοτηνή ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Στην συνάντηση θα συμμετάσχει και ο Άρης Γιαννακίδης. Προβλήματα παρουσιάστηκαν χθες στην λειτουργία του Ταχυδρομείου. Όλοι οι υπάλληλοι στο τμήμα συναλλαγής με το κοινό απουσίαζαν αφού ήταν μάρτυρες σε δίκη στην Κομοτηνή. Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Την Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

 

Συνεχίζεται από το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ η διημερίδα του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Γράμμα στον Ορέστη». Την ίδια ώρα θεατρική παράσταση και στην Στέγη. Αύριο το απόγευμα στα Σήματα Καπνού ο Δημήτρης Προύσαλης παρουσιάζει το βιβλίο Λαϊκά Παραμύθια των Παλαιστινίων. Την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωση από τον σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Έφυγε από τον ΑΟΚ ο Εντιαγέ, ετοιμάζεται να αποχωρήσει και ο Πάτο. Ο διαιτητής Νίκος Ρούσος από την Πρέβεζα σφυρίζει το ματς της Κυριακής στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Η Ένωση επικράτησε χθες το απόγευμα της ομάδας Κουμάνοβο με σκορ 95-62. Η αναμέτρηση έγινε για την Βαλκανική Λίγκα. Για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο αφού το ματς με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε.

 

Διαβάστε επίσης