• 20 Απριλίου 2024,

Τέλος ο Εν Ντιαγιέ από τον ΑΟΚ – Αναμενόμενη η φυγή του

 Τέλος ο Εν Ντιαγιέ από τον ΑΟΚ – Αναμενόμενη η φυγή του

Παρελθόν αποτελεί από το στρατόπεδο του ΑΟΚ ο Εν Ντιαγιέ.

Ο διεθνής επιθετικός από το Μάλι, μάζεψε τα πράγματα του από τα αποδυτήρια και απομένει να λυθεί το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ, αφού συμφωνήσουν οι δυο πλευρές στο οικονομικό.

Ο Εν Ντιαγιέ ήταν ξένο σώμα τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά το ματς με τον Εργοτέλη, όπου είχε αποβληθεί αδικαιολόγητα.

Επίσης υπήρχαν παράπονα και από άλλες συμπεριφορές σε άλλα παιχνίδια, όπως αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου.

Εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, προσθέτοντας σίγουρα ποιότητα στην επίθεση από το Γενάρη και μετά. Είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι με θητεία στο Γαλλικό πρωτάθλημα αλλά έπαιξε μετά τον Ιανουαρίου, λόγω ότι πριν τον ΑΟΚ είχε παίξει για λίγο σε ερασιτεχνική ομάδα της Γαλλίας.

Φεύγει άδοξα από την ομάδα σε μια εποχή που πάντως η φιλοσοφία και κατεβαίνει το μπάτζετ. Η φυγή του μάλλον ήταν αναμενόμενη.

Κλήθηκε σε απολογία μετά το ματς με τον Εργοτέλη και ήταν ζήτημα χρόνου να αποχωρήσει από το ρόστερ, αφού αρκετές φορές είχε διαμαρτυρηθεί και για την καθυστέρηση στις πληρωμές.

Στο ρόστερ της ομάδας παραμένουν πλέον 3 ξένοι. Ο Σέρβος Τάσιτς, ο Βραζιλιάνος Ντος Σάντος και ο Ουσμάν Μπάρι από τη Νέα Γουινέα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σερζ Ντιέ, ο Μοκάκε, ο Ενσαλίβα, ο Ποσίνκοβιτς, ο Μιγιάτοβιτς και ο Ντος Σάντος ήταν η εξάδα ξένων παικτών που ξεκίνησε. Από αυτούς συνεχίζει μόνο ο Ντος Σάντος. Ο Εν Ντιαγιέ όπως προαναφέραμε ήρθε το καλοκαίρι αλλά αγωνίστηκε από το Γενάρη και μετά.

Οι δυο Κροάτες Ποσίνκοβιτς- Μιγιάτοβιτς έφυγαν γρήγορα αφού φαινόταν ότι δε μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Ντιέ, ο Μοκάκε και ο Ενσαλίβα έφυγαν το Γενάρη, αφού τα συμβόλαια τους ήταν μεγάλα και υπήρχαν οι γνωστές δυσκολίες στο οικονομικό.

Το Γενάρη έπαιξε ο Εν Ντιαγιέ και προστέθηκαν στο ρόστερ ο Τάσιτς και ο Ουσμάν Μπάρι. Ο Ουσμάν συνεχίζει παρά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στο πρόσωπο του για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Προπονήθηκε κανονικά χθες αλλά λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστεί στο ματς που έρχεται με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Άλλα προβλήματα δεν έχει ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μαραντάς. Σήμερα θα δοκιμάσει σχήματα που σκέφτεται για το ματς της Κυριακής, στο οικογενειακό δίτερμα.

*Διαιτητής από την Πρέβεζα στο ματς του ΑΟΚ

Ο Νικόλαος Ρούσσος- Μπεκερτζής ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του ΑΟΚ μέσα στην έδρα του Πιερικού, την Κυριακή στις 16.00. Βοηθοί του θα είναι ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Σπυρίδων Χουλιάρας της Αιτωλοακαρνανίας.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία.

Ο Καβαλιώτης Φώτης Τερετίδης ορίστηκε στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου- Εθνικός Γαζώρου. Ο Χρήστος Ανδρονικίδης από τον Πειραιά θα είναι ο ρέφερι του αγώνα του Εργοτέλη με τη Λάρισα ενώ στο ντέρμπι Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου θα σφυρίξει ο Αντώνης Βαλιώτης από τη Λάρισα.

Το ματς της Δόξας Δράμας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης