• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα έχουν προθεσμία τα κόμματα να παρουσιάσουν επίσημα τους υποψήφιους βουλευτές τους για τις εκλογές της 25ης Γενάρη. Ως το μεσημέρι αναμένεται η επίσημη και τελική απόφαση για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα κόμματα φαίνεται ότι θα εξαντλήσουν τη προθεσμία που έχουν στη διάθεση τους. Ο συνδικαλιστής της ΒΦΛ Κώστας Πούλιος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα Παπανδρέου. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Τραϊφόρος. Ανακοίνωσε χθες το ψηφοδέλτιο του το ΚΚΕ. Συνεχίζονται οι δυσκολίες σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει το δικαστήριο για την ανακήρυξη όλων των υποψήφιων βουλευτών.

 

Λόγω χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία του Δήμου Νέστου θα λειτουργήσουν σήμερα από τις 10 το πρωί. Λόγω του κρύου πάγωσε χθες ο λέβητας στο δημοτικό σχολείο της Λεκάνης. Επιστολή στον ΟΠΕΚΕΠΕ έστειλε η ΕΑΣ Καβάλας επειδή αγροτικά προϊόντα ξένης προέλευσης μεταφέρονται στα νησιά με επιδοτούμενα ναύλα σε πλοία μη ευρωπαϊκών χωρών. Δύο συλλήψεις έγιναν χθες στο Παγγαίο για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Τρεις συγγενείς ασθενούς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 21 μηνών ο κάθε ένας μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους γιατρός του Νοσοκομείου. Η ποινή τους αναστέλλεται επί τριετία. 18 εποχιακοί εργάτες προσλαμβάνονται στη τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας για έργα συντηρήσεων. Διαμαρτύρονται έντονα οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας αφού πάλι εισπράττουν μειωμένες αποζημιώσεις. Δίνουν προθεσμία έως τις 16 Γενάρη και μετά αρχίζουν κινητοποιήσεις. Την Δευτέρα σύσκεψη στο Δημαρχείο Παγγαίου για τη ρύθμιση ζητημάτων προεκλογικής διαφήμισης. Κλειστή είναι η μικρή πισίνα στο κολυμβητήριο. Ημερίδα για τη νέα Κ.Α.Π. οργανώνει το απόγευμα στο Αμφιθέατρο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Το Σαββατοκύριακο κόβουν την πίτα τους για τη νέα χρονιά οι σύλλογοι Θεσσαλών, Τριτέκνων, Θασιακή Ένωση, Φυσιολατρικός Όμιλος, Λύκειο Ελληνίδων. Την Δευτέρα κόβουν πίτα οι σύλλογοι Άγιος Νέστορας, Όμιλος για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας. Την Δευτέρα το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

 

Με τους νέους ποδοσφαιριστές έτοιμους ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σουφλί. Ούτε χθες αποκτήθηκε ο σέντερ φορ που αναζητείται στη μεταγραφική αγορά. Χωρίς προβλήματα η Ένωση υποδέχεται αύριο το απόγευμα τη Λειβαδιά, στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης