• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης στην Καβάλα του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη πρόκειται να ανακοινωθεί η χορήγηση άδειας στον Εμπορικό Σύλλογο ώστε η αγορά της πόλης να λειτουργήσει κανονικά την Κυριακή 28 Δεκέμβρη. Ο κ. Παυλίδης πριν δώσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου θα επισκεφθεί το παλιό και το νέο λιμάνι, τα Τενάγη των Φιλίππων και το έργο κατασκευής φράγματος στον Μαρμαρά. Μια αδέσποτη αγελάδα τριγυρίζει στην Περιμετρική οδό ξαφνιάζοντας τους οδηγούς, δημιουργώντας κινδύνους τροχαίου ατυχήματος. 11 ελληνίδες από την Νέα Υόρκη βάπτισαν χθες το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά 3 παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη. «Η Αμερική είναι η μητριά μας, η Ελλάδα η μάνα μας» δήλωσε χθες η εκπρόσωπος τους Ελένη Ψαρρά. Κανονικά λειτουργούν από χθες το μεσημέρι οι δημοτικές υπηρεσίες μιας κι η κατάληψη του Δημαρχείου έληξε. Ο Δήμος Καβάλας θέλει να ενισχύσει με τρόφιμα το κοινωνικό παντοπωλείο αλλά λόγω γραφειοκρατίας δεν προλαβαίνει αυτό να γίνει πριν τα Χριστούγεννα. Ως εκ τούτου τα τρόφιμα που θα μοιράσει την μεθεπόμενη εβδομάδα το κοινωνικό παντοπωλείο θα προέρχονται από δωρεές. Στην Βουλή μίλησε ο Γιάννης Πασχαλίδης, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

 

Στις Βρυξέλες βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής για συμμετοχή του σε συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών. Συμμετέχει επίσης και σε επιτροπή για τον τουρισμό. Διαμαρτυρία έξω από το ΙΚΑ Καβάλας έκαναν χθες συνταξιούχοι.Κατέθεσαν επιστολή διαμαρτυρίας για τα κενά γιατρών στο ΠΕΔΥ. Ανακοίνωση κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Γραμμένου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με αφορμή δηλώσεις του για την κατάληψη του Δημαρχείου. Άγνωστοι δράστες έκαναν προχθές βράδυ διάρρηξη σε επιχείρηση στο Χαλκερό από την οποία πήραν φύλλα αλουμινίου αξίας 20.000 ευρώ κι ένα φορτηγό αυτοκίνητο. Μαθητές και καθηγητές του Ειδικού Γυμνασίου θα επισκεφθούν σήμερα τον κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο. 9 απόφοιτους Λυκείων του Νομού Καβάλας βράβευσε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη η Eurobank.

 

Συναυλία χορωδιακής μουσικής από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής σήμερα το απόγευμα στο Όσκαρ. Επίσης σήμερα το απόγευμα εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Κωνσταντίας Σπυριάδου. Η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας και η εκπαιδευτική σύμβουλος της ΠΕ Καβάλας οργανώνουν το Σάββατο ημερίδα στην αίθουσα Δ. Βιβλιοθήκης.

 

Στην παράταση νίκησε χθες τον Καμπανιακό ο ΑΟΚ , προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Στο γήπεδο του Ακροποτάμου θα γίνει η αναμέτρηση της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Επιστρέφει στον ΑΟΚ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Φεύγει από το Βυζάντιο ο Αλέξης Βλάχος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης