ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Σύσκεψη για την κρουαζιέρα στο Βόρειο Αιγαίο οργανώνει την Τρίτη στα γραφεία του ο ΟΛΚ. Κλήθηκαν και θα παραστούν ο Θόδωρος Κόντες πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων, ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων. Στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι ναυτικοί πράκτορες της πόλης αλλά και η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Θα δοθεί έμφαση στις υποδομές του λιμανιού προκειμένου αυτό να εξυπηρετεί όσο το δυνατό περισσότερα κρουαζιερόπλοια στη διάρκεια του Καλοκαιριού.

Σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών και πρόστιμο 4.400 ευρώ καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές ο εκπρόσωπος του καταστήματος Bodyline Καβάλας επειδή δεν πλήρωσε τους 25 εργαζόμενους τον Δεκέμβρη του 2010. Συμμετοχή 100% των φαρμακοποιών του Ν. Καβάλας στη χθεσινή απεργία. Το Σάββατο στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του Πανελληνίου η Σίσυ Ρακιτζή. Η έρευνα που έκανε χθες στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι αντίθετη στην αλλαγή του ονόματος της οδού Ομονοίας. Στην Καβάλα θα βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος προκειμένου να λάβει μέρος το μεσημέρι στη συνέλευση των εργαζόμενων του Δήμου Καβάλας. Επεισόδιο με συμβασιούχο του Δήμου Θάσου που δεν ήθελε να χάσει την δουλειά της έγινε χθες το πρωί στο Δημαρχείο, στον Λιμένα. Η εργαζόμενη απειλούσε να πηδήσει από το μπαλκόνι αλλά συγκρατήθηκε. Όπως φαίνεται θα συνεχίσει να εργάζεται στην καθαριότητα του Δήμου Θάσου. Τόσο ο Κωστής Σιμιτσής όσο και ο Μάκης Παπαδόπουλος εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις ασκώντας κριτική στη Δήμαρχο για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη. Η κ. Δήμητρα Τσανάκα βρίσκεται από χθες στη Ραιδεστό για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ κερασιού.

Γενική συνέλευση και εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία σήμερα για δάσκαλους και νηπιαγωγούς. Δεν λειτουργούν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Το απόγευμα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη, αντίδραση στην κυβερνητική πολιτική. Το Σάββατο στην Καβάλα ο διοικητής του ΟΑΕΕ. Ψηφίζουν σήμερα και αύριο νέο συμβούλιο στο σωματείο τους οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης απάντησε και στην ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου σχετικά με τα οικογενειακά επιδόματα του ΙΚΑ. Στην διάρκεια των Ελευθερίων ο Δήμος Καβάλας θα τιμήσει τον πρώην Περιφερειάρχη ΑΜΘ Μιχάλη Αγγελόπουλο. Συνάντηση εργασίας έγινε στην Κομοτηνή προκειμένου η Περιφέρεια να προσαρμόσει μελέτες και έργα στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Μάθημα ιστιοπλοΐας έκαναν χθες με τη βοήθεια του Θόδωρου Γιαννακούδη μαθητές της Δ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Η Δημωφέλεια είναι πιθανό να αναλάβει από το 2016 τη διοργάνωση του φεστιβάλ Wood Water Wild. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν το Σάββατο, συνεχίζονται την Κυριακή. Από αύριο ως την Κυριακή οργανώνεται στην πόλη μας το ογκολογικό συνέδριο Βορείου Ελλάδας.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ απέρριψε την πρόταση που δέχθηκε από εταιρία του εξωτερικού για την ομάδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες βράδυ, δεν επιβεβαιώθηκε ότι η πρόταση που έφθασε στον Ερασιτέχνη προέρχεται από τον όμιλο εταιριών του εξωτερικού. Δύο φιλικά ματς θα παίξει στην Καβάλα ,Παρασκευή και Κυριακή, η εθνική ποδοσφαίρου Κ-19. Και στα δύο παιχνίδια θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Δανίας.

Διαβάστε επίσης