ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα στη Κομοτηνή η 22η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» στην οποία ο Νομός Καβάλας συμμετέχει με περίπτερο του Επιμελητηρίου και 20 περίπου επιχειρήσεις. Σήμερα το πρωί η διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων συναντά τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στο ραντεβού θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης. Στην Καβάλα θα βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Πρόκειται να επισκεφθεί τη ΒΦΛ, το Εργατικό Κέντρο, το Επιμελητήριο. Το απόγευμα μιλά σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. 19χρονος κάτοικος Καβάλας συνελήφθη χθες από την Αστυνομία. Το βράδυ της Τρίτης έκανε κλοπές σε τρία διαφορετικά σπίτια επί της οδού Αστεριάδη. Τις προθέσεις της σχετικά με τις εκλογές της 24ης Νοέμβρη παρουσίασε χθες σε συνέντευξη τύπου η παράταξη «Όραμα Μηχανικών». Στη 1 το μεσημέρι θα γίνει στη Μουσθένη η ταφή του πρώην Υπουργού Νίκου Μάρτη. Η κηδεία έγινε χθες στην Αθήνα. Το εκτελούμενο έργο ύδρευσης αποχέτευσης στους Φιλίππους παρουσιάζει το πρωί στα μέσα ενημέρωσης η ΔΕΥΑΚ. Θέματα που αφορούν την προσέλκυση τουριστών από την πατρίδα του συζήτησε χθες με Γρανά και Σιμιτσή ο πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη.

 

Παραιτήθηκε ο Λάζαρος Τσακμακίδης από τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη. Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα το ΠΑΜΕ οργανώνει εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στη πλατεία Ελευθερίας. Στη πλατεία Καπνεργάτη η ΑΔΕΔΥ, οι σπουδαστές του ΤΕΙ και άλλοι τοπικοί φορείς. Αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι ενημερώθηκαν χθες για το νέο ασφαλιστικό σε εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Πρόθυμα οι καβαλιώτες υπέγραψαν χθες να μην σταματήσει η απαγόρευση των πλειστηριασμών, που λήγει στο τέλος του έτους. Ήταν μια πρωτοβουλία της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας. Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου θα γίνονται το πρωί στο κοινωνικό φαρμακείο στη Δημοτική Αγορά. Αύριο η Πολεοδομία θα επιχειρήσει να κάνει αυτοψία στη ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κορνάρου όπου λειτουργούν δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφώντας Κροκίδης μιλά το απόγευμα στους κατοίκους της Κηπούπολης για τους εμβολιασμούς. Η εθελοντική δράση Παγγαίου Υποστηρίζω καθαρίζει τη Κυριακή το δάσος της Εξοχής. Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» οργανώνει το Σάββατο το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση με τη χορωδία του σωματείου «Οι φίλοι του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης». Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Καρβάλη.

 

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Ισπανός επιθετικός Χερβάς που δοκιμάστηκε σε φιλικό του ΑΟΚ με την ομάδα Κ20. Το ίδιο παιχνίδι παρακολούθησε ο Σερζ Ντιέ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Καρλόπουλος που όπως φαίνεται μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής. Διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου είναι ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από τον Σύνδεσμο Πέλλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης