• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές κτηνοτρόφος του Χαλκερού επειδή σε δύο περιπτώσεις τον Μάη και τον Ιούνη του 2012 οι αγελάδες του κυκλοφορούσαν ελεύθερες μέσα κι έξω από το χωριό. Όπως προέκυψε στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σάββας Χατζηβασιλειάδης φωτογραφίζει τις αδέσποτες αγελάδες κι αμέσως μετά καταθέτει μηνύσεις κατά των συγχωριανών του κτηνοτρόφων. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε ληστεία με θύμα 85χρονο που έγινε το 2012 στον Αμυγδαλεώνα. Δράστες είναι δύο Αλβανοί που σύμφωνα με το γραφείο της Ιντερπόλ στην Αλβανία σήμερα βρίσκονται στην πατρίδα τους. Την Τετάρτη το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος συναντά εμπορικούς συλλόγους και συλλόγους επαγγελματιών όλου του Νομού για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές του 2015 που δεν καλύπτονται από τον ισχύοντα νόμο.

 

Στις 2 το μεσημέρι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντά τους υποψηφίους του κόμματος του στο ξενοδοχείο Εγνατία. Χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος το Ποτάμι. Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαταλμπασίδης. Σήμερα το απόγευμα παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση στη Χρυσούπολη. Στη Νικήσιανη ήταν χθες το απόγευμα ο Γιώργος Καλαντζής. Με επιστολή του ο Σάββας Εμινίδης κάνει γνωστό ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί ότι ενώ αποδέχθηκε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος βουλευτής τελικά αυτό δεν έγινε λόγω αντιδράσεων τοπικών στελεχών του ίδιου κόμματος. Την Δευτέρα θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο της Χ. Αυγής στην πλατεία, υπάρχουν αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο θα συνεδριάσει στη Καβάλα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Κωστής Σιμιτσής ζητά να δεσμευτούν οι υποψήφιοι βουλευτές στα «ανοιχτά» ζητήματα και διεκδικήσεις του Δήμου Καβάλας. Συνελήφθη χθες στη Χρυσούπολη 50χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 6 συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 168 γραμμαρίω.

 

Ημέρα γνωριμίας με το ΤΕΙ Καβάλας οργανώνεται το πρωί στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος. Το απόγευμα εγκαινιάζεται στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής από το σύλλογο γυναικών ζωγράφων. Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συμμετάσχει σε τουριστική έκθεση στο Μάτζεστερ. Ο Δήμος Καβάλας μαζί με τοπικούς φορείς ετοιμάζουν δράσεις για την πανελλήνια ημέρα κατά της βίας στο σχολείο που θα γίνουν τον Μάρτιο.

 

Αποκλείστηκε από το κύπελλο της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ, έχασε χθες στα Τρίκαλα 4-2. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Το Σάββατο θα γίνει στο Κοκκινόχωμα η αναμέτρηση του Βυζαντίου με τη Δόξα Δράμα. Η Ένωση έχασε χθες στη Δράμα σε φιλικό ματς από τον ΚΑΟΔ.

 

 

Διαβάστε επίσης