ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 

Περισσότεροι από 1.000 ήταν οι πρόσφυγες που ήρθαν χθες το απόγευμα στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Μοιράστηκαν σε αυτούς πολλά ρούχα, τρόφιμα και νερό. Μετακινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και την Ειδομένη με τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Ταξί. Στο λιμάνι μέχρι την αποχώρηση τους δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού. Επόμενη άφιξη προσφύγων νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

18χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το απόγευμα στον κόμβο για Άγιο Ανδρέα στη Νέα Ηρακλείτσα. Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τζιπ. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Καβάλας. Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ ανανέωσε χθες για τρία ακόμη χρόνια, όπως είχε την δυνατότητα από την αρχική σύμβαση, τη συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή Γκόνη. Υπέρ ψήφισαν οι προερχόμενοι από την ομάδα της κ. Τσανάκα και ο εκπρόσωπος του Κωστή Σιμιτσή. Διαφώνησαν ζητώντας νέα προκήρυξη οι εκπρόσωποι Μάκη Παπαδόπουλου- Βαγγέλη Παππά. Σύνδεση της Σαμοθράκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ζητά η Περιφέρεια ΑΜΘ, ανακοίνωσε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Δεν έκρυψε την απογοήτευση του που για την αντιμετώπιση του προβλήματος της οζώδους δερματίτιδας η Περιφέρεια δεν έχει την συμπαράσταση του κράτους. Φιλόζωοι από την Καβάλα και τη Νέα Πέραμο διαμαρτυρήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου για το πρόσφατο περιστατικό κακοποίησης σκύλου από δημοτικό σύμβουλο. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Διαμαρτυρία στο γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ το πρωί από τους μηχανικούς του ΤΕΕ ΑΜ. Συνεντεύξεις τύπου από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και την Λαϊκή Συσπείρωση. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 10 μήνες φυλάκιση ήταν η απόφαση του Μονομελούς για υπόθεση λαθρεμπορίου. Κατηγορούμενος επαγγελματίας που έφερνε ποτά από τη Βουλγαρία χωρίς να πληρώνει τους προβλεπόμενους φόρους. Αύριο το απόγευμα το ΠΑΜΕ οργανώνει στην Κ. Πλατεία διαμαρτυρία για την Κυβερνητική πολιτική. Λόγω των εξελίξεων στην Αθήνα επίσπευσε την αναχώρηση του από την Καβάλα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στην επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Από σήμερα τα πρατήρια υγρών καυσίμων και του Ν. Καβάλας διαθέτουν το πετρέλαιο θέρμανσης. Ανακοίνωση για τα στρατόπεδα που σε άλλα σημεία της χώρας παραχωρούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Επίσημη δοξολογία και ομιλία οργανώνει την Κυριακή η ΠΕ Καβάλας για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα. Τα παιδιά έμαθαν για τον Ερυθρό Σταυρό, σε εκδήλωση που έγινε χθες στη Δ. Βιβλιοθήκη. Εκδήλωση χθες το απόγευμα και για τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής.

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ νίκησε χθες τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Σκόραραν οι Δουμάνης και Μπρατσιάνη. Ωραίο ματς στη Δράμα όπου Δόξα και Νέστος ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Ηττήθηκε στην Κοζάνη το Βυζάντιο με σκορ 1-0. Χωρίς μεταγραφή θα πορευτεί ως το ματς του Σαββάτου στα Τρίκαλα η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης