• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17  ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Κοινές δράσεις αποφάσισαν χθες τα παραρτήματα της ΑΔΕΔΥ στην ΑΜΘ. Εκπρόσωποι τους συναντήθηκαν στην Καβάλα, συζήτησαν τις μνημονιακές κυβερνητικές πρωτοβουλίες, συμφώνησαν σε κοινό ψήφισμα που αναφέρεται στην φοροκαταιγίδα και στις αλλαγές στο ασφαλιστικό. Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ανήκει στον πρόεδρο του τμήματος ΑΔΕΔΥ Καβάλας Τάσο Ιωαννίδη. Χθες το πρωί 100 συνταξιούχοι από την Καβάλα μετείχαν σε συλλαλητήριο που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Χάρη στα κυκλοφοριακά μέτρα που πάρθηκαν από τη προηγούμενη μέρα στους εσωτερικούς δρόμους του Νοσοκομείου- ώστε να αποτραπούν καθημερινά παράνομα παρκαρίσματα- πέτυχε η άσκηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Για την έλλειψη ιατροδικαστή και στο Νομό Καβάλας κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Καράογλου. 1000 περίπου πρόσφυγες ήρθαν χθες το απόγευμα στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Ταυτόχρονα άρχισε η εορταστική κίνηση που οφείλεται κυρίως σε σπουδαστές. Το πλοίο Εξπρές Πήγασος θα συνεχίσει 3 φορές την εβδομάδα τα επιδοτούμενα δρομολόγια προς Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο. Για τις αλλαγές στο Χωροταξικό συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Χθες συνεδρίασε στη Χρυσούπολη το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΝΟΔΕ για την ψηφοφορία της Κυριακής στο Νομό Καβάλας. Ερώτηση για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής ΝΔ Έβρου Τάσος Δημοσχάκης. Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγιωτίδης ζήτησε την παρέμβαση του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Νέα συνάντηση για τους πεζόδρομους και τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος θα γίνει αύριο στο Δημαρχείο. Η Α.Δ. Καβάλας εξιχνίασε δύο διαρρήξεις που έγιναν πρόσφατα στην πόλη μας. Δύο μήνες συνεχίζεται η διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης πλησίον του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ανακοίνωση για την τουριστική προβολή του Δήμου Καβάλας το 2016 εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ισχύει από σήμερα το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Καβάλας.

 

Με δοξολογία και δεξίωση τιμά σήμερα τους προστάτες της Τρεις Εν Καμίνω Παίδες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας. Ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, εορταστική εκδήλωση και στο εμπορικό κέντρο. Έκθεση χειροποίητων κατασκευών στο εμπορικό κέντρο με έργα της Ροδούλας Ανδρεάδου Κατζομύτη.

 

Ο ΑΟΚ παρά τις απουσίες και τα εσωτερικά του προβλήματα νίκησε χθες τη Θύελλα Φιλώτα με γκολ του Κανούλα. Νίκησαν και ο Νέστος και το Βυζάντιο. Πρώτη ήττα του Άρη στη Δράμα από τη Δόξα. Ημερίδα με την ακαδημία ποδοσφαίρου Γαλαξίας συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης