ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2013

Επιστολή στους 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας απέστειλε πρόσφατα η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στην Ανατολική Μακεδονία. Στην επιστολή σημειώνει ότι εκτός από τον κίνδυνο κατάργησης της 1ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στην Καβάλα, την ίδια τύχη κινδυνεύει να έχει και ο Λιμενικός Σταθμός Πρίνου. Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος ζητά αντίθετα αναβάθμιση του σταθμού του Πρίνου σε υπολιμεναρχείο, στελέχωση με προσωπικό του λιμενικού φυλακίου των Λιμεναρίων. Χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Μουσουρούλη. Ο κ. Μουσουρούλης μίλησε μόνο για μείωση του προσωπικού στον σταθμό του Πρίνου. Αλλάζει από τον Σεπτέμβρη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Καβάλας και ο πρόεδρος Πρωτοδικών. Ειδικότερα Πρόεδρος Πρωτοδικών αναλαμβάνει η Αρετή Παπαθανασίου στη θέση της Αθηνάς Μίξιου που μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη. Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Καβάλας αναλαμβάνει το Σεπτέμβρη ο Στέφανος Ζαρκατζιάς, στη θέση της Κυριακούλας Χατζηνώτα που μετατίθεται στην Εισαγγελία Χαλκιδικής. 73ετών γυναίκα, κάτοικος Παναγίας, έχασε χθες τη ζωή της ενώ κολυμπούσε μπροστά στα βράχια της ίδιας συνοικίας. Τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στη Καλαμίτσα. 2.800 αυτοφυή φυτά ινδικής κάνναβης ξερίζωσαν χθες αστυνομικοί από την Ελευθερούπολη. Τα φυτά εντοπίστηκαν στα Τενάγη, κοντά στα Αμισιανά.

 

Στις 8 το απόγευμα μιλά στην πλατεία Καπνεργάτη ο Αλέξης Τσίπρας. Από το πρωί κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Καβάλα Όιλ, τη ΔΕΥΑΚ και την ΕΡΑ Καβάλας. Συνεδριάζουν το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Για μη καταβολή δεδουλευμένων σε καθαρίστρια του πρώην Δήμου Φιλίππων είναι σήμερα κατηγορούμενοι στην Κομοτηνή οι Λάζαρος Τσαταλμπασίδης και Κωστής Σιμιτσής. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Χεριστανίδης δήλωσε χθες ότι το Υπουργείο πρέπει άμεσα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με τις συγχωνεύσεις Λυκείων στην Καβάλα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα η αγορά θα είναι κλειστή. Το Αστικό ΚΤΕΛ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου λόγω εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Καβάλας δεν θα εκτελεί δρομολόγια για τις ανατολικές συνοικίες της πόλης. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση για τα προς πώληση ακίνητα του δημοσίου στη Θάσο.

 

Σήμερα το βράδυ στην παραλία συναυλία ροκ μουσικής από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου. Στις 11 το πρωί συνέντευξη τύπου για το αεροπορικό και θαλάσσιο σόου του Σαββάτου. Μαζί με τη διοίκηση του ΤΕΙ Καβάλας ο Άρης Γιαννακίδης θα επισκεφθεί το Cern στη Γενεύη. Πανελλήνιο συνέδριο οργανώνουν το Σάββατο στο συνεδριακό κέντρο της Λυδίας οι ΑΧΕΠΑ Ελλάδας. Καθηγητές από την Μερσύνα της Τουρκίας φιλοξενούνται στην Καβάλα.

 

Απάντηση από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή περιμένει ως το τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου. Στον ΑΟΚ πέρα από τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Τσοκτουρίδη επανέρχονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Ντιέ σταματά το ποδόσφαιρο, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης