• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Μείζον θέμα ανακύπτει αυτό το διάστημα στη Καβάλα Όιλ, ειδικότερα στις σχέσεις των εργαζόμενων με την Ενεργειακή Αιγαίου. Η εταιρία με πρόεδρο τον Μαθιό Ρήγα ζητά μειώσεις μισθών, κάτι που οι εργαζόμενοι δεν δέχονται. Οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα, γεγονός που φάνηκε και χθες στην απεργιακή συγκέντρωση. Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα, που με καθυστέρηση 2 και πλέον ετών λύνεται στην Βουλή το πρόβλημα της ανανέωσης των αδειών εκμετάλλευσης υφιστάμενων κοιτασμάτων. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε κλοπή χρυσαφικών αξίας 12.000 ευρώ από σπίτι 42χρονου στην Καβάλα. Τα χρυσαφικά τα έκλεψε η οικιακή βοηθός, η οποία στη συνέχεια τα προώθησε σε δύο ενεχυροδανειστήρια. Αποκαλύπτεται επίσης ότι η ίδια οικιακή βοηθός είχε κλέψει το 2010 ποσό 48.000 ευρώ από το σπίτι της μητέρας του 42χρονου. Κατά τις αστυνομικές πηγές η οικιακή βοηθός ομολόγησε τις πράξεις της. Πρόκειται για γυναίκα 48 ετών από τον πρώην Δήμο Φιλίππων. Την Τρίτη δύο κουκουλοφόροι έκλεψαν από κατάστημα στην οδό Φιλίππου 4.000 ευρώ. Απείλησαν με μαχαίρι τον υπάλληλο του καταστήματος. Επιχειρηματίας από τη Νέα Καρβάλη αποδείχθηκε χθες ότι έκλεβε ρεύμα, έχοντας τροποποιήσει τον μετρητή της ΔΕΗ. Η επιχείρηση υπολογίζει κλοπή ρεύματος 2.800 ευρώ κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

 

Στην Καβάλα βρίσκεται από χθες ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος. Σήμερα θα δώσει συνέντευξη τύπου ενώ θα επισκεφθεί και την ΒΦΛ. Στην Καβάλα θα είναι σήμερα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος. Το μεσημέρι θα λάβει μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης του τοπικού σωματείου. Την Τρίτη στην Ελευθερούπολη συναντήθηκαν ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης και ο Φίλιππος Αναστασιάδης. Συζήτησαν την συνεργασία τους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παγγαίου. Πετυχημένες απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν χθες στην Καβάλα. Η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην απεργία ήταν παρόλα αυτά μικρή. Δύο μέρες δεν έγιναν τα μαθήματα στο ΤΕΙ λόγω κατάληψης από πλευράς σπουδαστών. Τα μαθήματα ξαναρχίζουν σήμερα. Η διαμαρτυρία οφείλονταν στο πρόγραμμα «Αθηνά». Συζητείται σήμερα το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής η ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή για το 12%. Ανακοινώθηκε η διαδικασία για την εκλογική γενική συνέλευση στον Εμπορικό Σύλλογο. Η γενική συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 13 Μάρτη και οι εκλογές 14 και 15 Μαρτίου. Κατάθεση υποψηφιοτήτων έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

 

Εκλογική γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Κυριακή ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας στον Πυθαγόρα. Στο Βελιγράδι βρίσκονται από χθες εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας για την συμμετοχή τους στην τουριστική έκθεση που αρχίζει σήμερα. Η αδελφότητα των Απανταχού Ηρακλειτσιανών οργανώνει την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωση με ομιλητές τον γιατρό Νίκο Τουραμανίδη και τον φυσικοθεραπευτή Παντελή Αλμπανίδη. Η εκδήλωση θα γίνει στην Νέα Ηρακλείτσα.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ήρθε χθες ο ΑΟΚ στο Αγρίνιο, στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διατήρησε το 0 στην άμυνα για 4 συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Γιώργου Τσοκτουρίδη για την ασυνέπεια του στο οικονομικό. Παρόλα αυτά η ΠΑΕ αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να πληρώσει εντός των ημερών τις υποχρεώσεις της. Ο ΑΟΚ υποδέχεται την Δευτέρα το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Εθνικό Γαζώρου. Συνεχίζει τις προπονήσεις για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ η Ένωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης