ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΗ 2014

Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα το ψήφισμα που ενέκρινε η χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων στη ΒΦΛ. Στο κείμενο καταγγέλλεται η διοίκηση της εταιρίας που καθυστερεί στη μισθοδοσία, ζητείται παρέμβαση της Κυβέρνησης προκειμένου να βρεθεί νέος επενδυτής. Αύριο ή τη Δευτέρα υπόσχεται πληρωμές η εταιρία. Την Τρίτη στην Επιθεώρηση Εργασίας Τριμερής Συνάντηση. Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το προωθούμενο πλωτό LNG ζητά η Δήμητρα Τσανάκα. Ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά σύσκεψη τοπικών φορέων και για το θέμα της ΒΦΛ και για το θέμα του πλωτού LNG. Το Σάββατο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Θεόφιλος» που ήρθε χθες. Δεν θα έρθει σήμερα στην Καβάλα το πλοίο «Ταξιάρχης» λόγω βλάβης. Σήμερα θα επισκεφθεί το Πρωτοδικείο για να κάνει έλεγχο των ψηφοδελτίων των εκλογών της δεύτερης Κυριακής η παράταξη Βασίλη Ξουλόγη. 36 ψήφοι η διαφορά με τον Φίλιππο Αναστασιάδη.

Χθες βράδυ η Δήμητρα Τσανάκα είχε την πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές με τους υποψήφιους του συνδυασμού της. Το πρωί επισκέφθηκε το Δημαρχείο, είχε ημίωρη συνάντηση με τον Κωστή Σιμιτσή. 6 επικουρικοί γιατροί προσλαμβάνονται στο Νοσοκομείο. Θα επαναπροκηρυχτεί η θέση του παθολόγου. Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Δράμας αποδείχθηκε ότι προσελήφθη το 2004 με πλαστό απολυτήριο Λυκείου κι έτσι απολύεται. Εδώ και μία εβδομάδα άρχισαν οι τεχνικές εργασίες στο υπόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Πρέπει να ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουλίου. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε στη χθεσινή ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης κι είχε θέμα το Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων.

Την Κυριακή πρωί και απόγευμα η τελική φάση του μαθητικού διαγωνισμού ορθογραφίας στον οποίο λαμβάνουν μέρος 1.200 μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας. Θετικός είναι απολογισμός από τη διετή λειτουργία στην Καβάλα του κοινωνικού ιατρείου φαρμακείου. Αυτό είναι το συμπέρασμα εκδήλωσης που έγινε χθες. Ο Ηλίας Κιοσές εξελέγη πάλι πρόεδρος στο Σύνδεσμο Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο σύλλογος εφοριακών Καβάλας Δράμας συμπαρίσταται στις καθαρίστριες των ίδιων υπηρεσιών που είναι σε διαθεσιμότητα κι έχουν δικαιωθεί με δικαστική απόφαση.

Στις 8 το απόγευμα σε αίθουσα ξενοδοχείου εκδήλωση παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου. Την 1η Ιουλίου θα λειτουργήσει ο θερινός κινηματογράφος Ζέφυρος. Από την προσεχή Τρίτη έκθεση στη δημοτική καπναποθήκη των μελών του συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων.

Ηττήθηκε στον Ίασμο χθες ο Κεραυνός Πέρνης. Γενική συνέλευση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος την Κυριακή. Συνεδρίασε χθες βράδυ η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Μάλλον μένει προπονητής στον Άρη Ακροποτάμου ο Νίκος Καραμπετάκης.

Διαβάστε επίσης