• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Στον «αέρα» συνεχίζει να βρίσκεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Θάσου για το τρέχον έτος, αναφέρει με ανακοίνωση του που δημοσιεύεται σήμερα στη Πρωινή ο δημοτικός σύμβουλος του νησιού Μηνάς Βλαστάρης. Επισημαίνει το σοβαρό πρόβλημα που προκαλεί η πιο πάνω εξέλιξη, το ότι ο Δήμος δεν μπορεί να πληρώσει τους προμηθευτές του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου Νίκος Χρυσάφης με χθεσινές του δηλώσεις τονίζει ότι τελικά η Εθνική Τράπεζα θα κλείσει το κατάστημα της στα Λιμενάρια. Συνεδριάζει το μεσημέρι πρώτη φορά το νέο συμβούλιο του Νοσοκομείου. Θα συζητήσει 45 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Πληρώνονται τις εφημερίες τους οι γιατροί, κανονικές και πρόσθετες. Σιγή ιχθύος από το Υπουργείο Υγείας για το παλιό Νοσοκομείο. Πλημμύρισε πάλι το υπόγειο του «γυάλινου» κτιρίου. Στον αλλοδαπό 41 ετών από τη Θάσο ανήκει το πτώμα που βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην παραλία κοντά στα Λουτρά των Ελευθερών. Η αναγνώριση έγινε από συγγενείς του. Χθες συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για χρέη στο δημόσιο 258.000 ευρώ. Πολύς κόσμος άκουσε χθες βράδυ τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη να μιλά στο Αμφιθέατρο για την ανάγκη πραγματικής αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων.

 

Συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα παρουσιάζει υποψηφίους του συνδυασμού του ο Άρης Βέρρος. Εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη την Κυριακή για τον Βαγγέλη Παππά. Επισκέψεις στο ΤΕΙ, τη ΒΦΛ και το Χαλκερό έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Κριτική στον Άρη Γιαννακίδη ασκεί με ανακοινώσεις του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ο Δημήτρης Μπακόλας εξελέγη πάλι πρόεδρος στο σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων. Την Δράμα και την Καβάλα θα επισκεφθεί αύριο ο Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Μαθητές Λυκείων διαμαρτυρήθηκαν χθες για την βιαστική εφαρμογή του θεσμού του νέου Λυκείου. Συμπαραστάθηκε η ΕΛΜΕ. Οι φαρμακοποιοί της Καβάλας θα συμμετάσχουν στην διήμερη πανελλαδική απεργία του κλάδου Δευτέρα και Τρίτη. Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών έλαβε μέρος ο Γιάννης Πασχαλίδης. 13 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε χθες ο συνδυασμός του Θόδωρου Μπόνου στο Δήμο Παγγαίου.

 

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει από χθες ο σύλλογος φίλων των ζώων «Αίσωπος». Ομιλίες σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Νομού Καβάλας συνεχίζει ο Πάνος Γεωργιάδης με θέμα την ιστορία της αεροπορίας στο Νομό Καβάλας. 15 και 16 Μαρτίου στο Λούσυ οι αγώνες σκάκι μαθητών δημοτικών σχολείων του Ν. Καβάλας.

 

Πολλά είναι τα προβλήματα στον ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Τύρναβο. Αμφίβολη η συμμετοχή και του πρώτου σκόρερ της ομάδας Καπνίδη. Παρά τις αντίθετες απόψεις και την σχετική κριτική έγιναν κανονικά χθες οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Εξελέγη 15μελές διοικητικό συμβούλιο. Ελάχιστη συμμετοχή στην διαδικασία της συνέλευσης, περίπου 100 μέλη έλαβαν μέρος στις εκλογές αφού η ψηφοφορία συνεχίστηκε μέχρι τις 9 το βράδυ. Ο Αετός Ορφανού νίκησε 2-1 τον Ναζιανζό και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης