ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι δηλώνουν οι ξενοδόχοι του Νομού Καβάλας για την τουριστική κίνηση φέτος το Καλοκαίρι. Με δηλώσεις τους τόσο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου όσο και ο Αντώνης Μιτζάλης αναγνωρίζουν ότι θα υπάρξει αξιοπρόσεκτη αύξηση σε σχέση με το Καλοκαίρι του 2013. Ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου σημειώνει ότι το νησί φαίνεται να επιστρέφει στις παλιές καλές εποχές. Αίτηση στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για απόκτηση άδειας υδατοδρομίου ετοιμάζεται να καταθέσει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας. Αμέσως μετά θα προκηρύξει διαγωνισμό για την επιλογή του ιδιώτη που θα την εκμεταλλευτεί. Τον Απρίλιο η κατεδάφιση των αποθηκών στο κεντρικό λιμάνι. Με νέα απεργία την Παρασκευή και την Δευτέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί. Συνεχίζει να περιμένει λύση από την Αθήνα ως προς τον προϋπολογισμό του ο Δήμος Θάσου. Αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζει σήμερα τη συνεδρίαση της. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας ετοιμάζεται μέσω διαγωνισμού να αναλάβει αυτή τον εσωτερικό καθαρισμό του παλιού Νοσοκομείου. Αρκεί να αποδεχθεί την πρωτοβουλία ο Δήμος Καβάλας. Σύσκεψη για τα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων θα γίνει το απόγευμα στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά. Χρήματα από το Υπουργείο Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης προσπαθεί να εξασφαλίσει για την αντιμετώπιση του ίδιου προβλήματος ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις για την ίδια 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων θα γίνουν το πρωί στην πόλη μας. Το ΠΑΜΕ θα είναι στον Δημοτικό Κήπο κι η ΑΔΕΔΥ στη πλατεία Καπνεργάτη. Με ανακοίνωση τους οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Καβάλας ζητούν συμπαράσταση από τους πολίτες ώστε να μην απολυθούν. Στον ΟΛΚ θα είναι σήμερα το πρωί η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Μίκα Ιατρίδη. Δύο μαθητές είναι υπεύθυνοι για διαρρήξεις σε σχολεία το προηγούμενο διάστημα. Στο σπίτι του ενός βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Ομιλία στις Κρηνίδες σήμερα το απόγευμα για τον Μάκη Παπαδόπουλο. Συνάντηση με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα έχει ο Βαγγέλης Παππάς. Υποψήφιος με τον Λευθέρη Μερέση θα είναι ο Μιχάλης Ξώγνος. Χρήστος Ποτόλιας και Δήμος Ζαχαριάδης επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο όπου είχαν συνάντηση με τον διοικητή Χρήστο Κοπατσάρη. Οι ξεναγοί της Βόρειας Ελλάδας καταγγέλλουν μία ακόμη φορά ότι πλήττονται όταν γκρουπ τουριστών εξυπηρετούνται από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες.

 

Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για την ημέρα της γυναίκας. 1.500 ευρώ θα μοιραστούν Παιδόπολη και Αγία Μαρίνα, χρήματα που προέρχονται από τις εισπράξεις της θεατρικής παράστασης CSαϊ. Εβδομάδα εξωτερικής ιεραποστολής είναι αυτή που διανύουμε για την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Το Σάββατο το απόγευμα σχετική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο. Το προσεχές Σάββατο οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται στην παραλία Οφρυνίου.

 

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ Σίμος Ανθουλάκης δήλωσε χθες ότι γίνονται επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Εκτός πλάνων του Μιχάλη Ιορδανίδη έως το τέλος της σεζόν είναι και ο αμυντικός Χόρτσας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης